Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξέχασε να... κερδίζει εκτός!

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξέχασε να… κερδίζει εκτός!

Εναρξη: 18.30, 27/10/2019
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Παγίδα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κάροου Ρόουντ, όπου φιλοξενείται από τη Νόριτς. «Καίγεται» για νίκη η ομάδα του Σόλσκιερ. 

Βελτιωμένη αμυντικά η Νόριτς
Η Νόριτς παρουσιάστηκε βελτιωμένη αμυντικά στην επιστροφή της και κράτησε το μηδέν (0-0) κόντρα στην Μπόρνμουθ εκτός έδρας. Βέβαια, επιθετικά δεν έπεισε δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες. Το θετικό ήταν ότι για πρώτη φορά φέτος κράτησε το μηδέν παθητικό, ωστόσο συμπλήρωσε 4 αγώνες δίχως τρίποντο (0-1-3). Παραμένει έτσι στη ζώνη υποβιβασμού.

«Καίγεται» η Μαν. Γιουνάιτεντ
Η Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση στην Premier League, ήταν βελτιωμένη στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη. Το 1-1 της αφήνει μια πικρή γεύση, με τον Σόλσκιερ να παίρνει παράταση στον πάγκο της ομάδας. Με αλλαγές παρουσιάστηκε στο Βελιγράδι η Γιουνάιτεντ, επικράτησε 1-0, είναι κορυφή, αλλά και αήττητη στα 14 τελευταία για το Europa League. Παράλληλα, στα δέκα έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Το βλέμμα της είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι με τη Νόριτς θέλει νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την τετράδα! Εκτός οι αμυντικοί Σο, Τουανζέμπε, Νταλότ, Μπαϊγί, αλλά και οι Μάτιτς, Πογκμπά. Η Γιουνάιτεντ μετρά μόλις 2 νίκες στα 14 πιο πρόσφατα ματς της Premier League (2-6-6, 0-2-2 στα 4 τελευταία). Βέβαια, η τελευταία εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα ήταν στις 27 Φεβρουαρίου: 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, το χειρότερο σερί της εδώ και 30 χρόνια!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X