Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ψάχνουν νίκη... αποδείξεων!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ψάχνουν νίκη… αποδείξεων!

Εναρξη: 19:00, 14/03/2021
Γήπεδο: Γήπεδο Λεωφόρου

Τελευταία στροφή στην κανονική διάρκεια και στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα ψάξουν για νίκη αποδείξεων!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ψάχνει νίκη – ανάσα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και από δεύτερη σερί ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Ηττα 1-0 για το πρωτάθλημα και κάκιστη εμφάνιση, όπου δεν έκανε σχεδόν καμία φάση! Οι τραγικές εμφανίσεις έφεραν τον Λάζλο Μπόλονι στην πόρτα της εξόδου, προκάλεσαν τετ α τετ συζητήσεις προπονητή και γενικού διευθυντή, ώστε να βρεθεί λύση. Το απίστευτο 7-2-0 στον β΄γύρο μετατράπηκε σε εφιάλτη και ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη ηρεμία, αλλά και να κλείσει τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ για να έχει πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη! Ο Παναθηναϊκός έχει το τρίτο μικρότερο παθητικό γκολ στο πρωτάθλημα (μετά τον Ολυμπιακό και τον Αρη, με 18 γκολ), αλλά έχει 20 γκολ λιγότερα από τον Δικέφαλο του Βορρά (48-28 γκολ). Στην αποστολή για το ντέρμπι ο Διούδης, εκτός ο Αλεξανδρόπουλος και ο Βέλεθ. Κανονικά ο Νιάς και ο Μολό.

Σε κακό μομέντουμ ο ΠΑΟΚ

Kακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Αρη, βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ (29’, 67’) ωστόσο κατάφερε να αντιδράσει, να αντεπιτεθεί και χάρη σε δυο γκολ μετά το 87’ (το δεύτερο με πέναλτι στις καθυστερήσεις) έσωσε το βαθμό. Ωστόσο, η γκρίνια των οπαδών είναι έντονη και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μια καλή πορεία σε πλέι οφ, αλλά και να φτάσει μέχρι τέλους στο κύπελλο. Βρίσκεται στον πόντο από την 2η θέση και κυρίως στο +5 από Παναθηναϊκό και Αστέρα! Ο ΠΑΟΚ «βολεύεται» με την ισοπαλία, νιώθει άνετος με νίκη, μπλέκει άσχημα σε περίπτωση ήττας. Δεν έχει πάρει ούτε ένα σημαντικό ματς εκτός έδρας (ήττες από Ολυμπιακό, Αρη, Αστέρα, ισοπαλία στο 89΄ με ΑΕΚ), ενώ από τους συμμετέχοντες στα play offs έχει νικήσει μόνο Παναθηναϊκό και Αστέρα εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Επιστρέφει ο Τζόλης, μέσα και ο Καγκάβα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, η παράδοση

75-34-54 υπέρ του Παναθηναϊκού η συνολική παράδοση στα ματς των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ειδικότερα, οι «πράσινοι» μετρούν 49-18-9 στην Αθήνα.

Ωστόσο, στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης), ο Παναθηναϊκός έχει μόνο μια νίκη.

X