Σέρχιο Αγουέρο: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Αλαν Σίρερ

Σέρχιο Αγουέρο: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Αλαν Σίρερ

Το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου, η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε μία μεγάλη σε έκταση, αλλά και σημαντική από βαθμολογικής πλευράς νίκη κόντρα στην Τσέλσι. Το τελικό 6-0 δείχνει τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και σαφώς τη δουλειά που χρειάζονται οι «μπλε» να γίνουν ανταγωνιστικοί στην υπόθεση του τίτλου.

Πρόσωπο του αγώνα, ο Αργεντινός φορ της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (στο 13’ και στο 19’), αλλά στο 56’ από το σημείο του πέναλτι. Δεν είναι μόνο ιστορικό σκορ για τους πρωταθλητές κόντρα στους Λονδρέζους, αλλά και μία ιστορική εμφάνιση για τον «Κουν», ο οποίος έπιασε το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, Αλαν Σίρερ.

Ο άλλοτε επιθετικός της Νιούκαστλ και της Μπλάκμπερν κατείχε μέχρι χθες το απόγευμα το ρεκόρ των 11 χατ-τρικ και είδε τον Αργεντινό φορ να ισοφαρίζει το συγκεκριμένο αριθμό. Παράλληλα, είναι η καλύτερη επίδοση παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, με τον ίδιο να φτάνει στα 160 γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα σε 8,5 χρόνια παρουσίας στο Νησί.

Οι… αγαπημένες ομάδες του «Κουν»
Το πρώτο χατ-τρικ του Σέρχιο Αγουέρο σημειώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2011 κόντρα στη Γουίγκαν και στη νίκη των «Πολιτών» με 3-0. Το δεύτερο χατ-τρικ άργησε τρία χρόνια και έναν μήνα, αφού το επόμενο έλαβε χώρα στις 18 Οκτωβρίου του 2014 κόντρα στην Τότεναμ, σημειώνοντας 4 γκολ!

Οι… αγαπημένες ομάδες του Αργεντινού φορ είναι η Νιούκαστλ και η Τσέλσι, αφού κόντρα σε αυτές έχει τα περισσότερα χατ-τρικ (από δύο σε κάθε μία). Στις 3 Οκτωβρίου του 2015, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με το βαρύ 6-1 της Νιούκαστλ, όπου ο «Κουν» πέτυχε 5 γκολ, με τις «καρακάξες» να νιώθουν ξανά την επιθετική δεινότητα του Αργεντινού στις 20 Ιανουαρίου στην ήττα με 3-1. Την Κυριακή στις 11 Φεβρουαρίου του 2019, η Τσέλσι έγινε η δεύτερη ομάδα που δέχεται για δεύτερη φορά χατ-τρικ από τον φορ της πρωταθλήτριας, έπειτα από τις 16 Απριλίου του 2016 με εκείνο το 0-3 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Τότεναμ, ΚΠΡ, Γουότφορντ, Χάντερσφιλντ και Λέστερ οι πέντε ομάδες που ακολουθούν στη λίστα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X