Premier League 2019-20: Στο... κόκκινο Σόλσκιερ και Σίλβα!

Premier League 2019-20: Στο… κόκκινο Σόλσκιερ και Σίλβα!

Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και Μάρκο Σίλβα δεν περνούν τις πιο ήρεμες ημέρες τους στην Premier League, η πίεση ανεβαίνει και η θέση τους… κινδυνεύει. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έχουν μπει με το αριστερό στη φετινή Premier League, ωστόσο στο club των δυσάρεστων εκπλήξεων είναι και η Εβερτον παρά τα πολλά εκατομμύρια που δαπανήθηκαν. Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και Μάρκο Σίλβα βλέπουν να πλησιάζει η έξοδος από Ολντ Τράφορντ και Γκούντισον Παρκ αντίστοιχα.

Οι ήττες από Μπόρνμουθ, Σέφιλντ, Σίτι και Μπέρνλι προσγείωσαν ανώμαλα τα «Ζαχαρωτά». Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, προσπάθησε να το διαχειριστεί όλο αυτό μετά την ήττα στο Γκούντισον Παρκ με την νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ. Mε 46 παιχνίδια πρωταθλήματος στον πάγκο της Έβερτον, ο Σίλβα έφτασε τις 17 νίκες, 10 ισοπαλίες και 19 ήττες (1.33 πόντους ανα παιχνίδι)! Η επίδοση της ομάδας επί των ημερών του είναι χειρότερη και από τις αντίστοιχες των Σαμ Αλαρντάις (1.42), Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (1.44) και Ρόναλντ Κούμαν (1.47)! Ετσι, τα σενάρια περί απόλυσης ολοένα και φουντώνουν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ελπίζει πως η διακοπή θα τον βοηθήσει να βρει επιθετικές λύσεις, αλλά και τη ραχοκοκαλιά της Εβερτον.

Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αδιέξοδο. Μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ εμφανίστηκε απολογητικός, αν και δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται την αποτυχία της μέχρι τώρα προσέγγισής του στο παιχνίδι της Μάντσεστερ. Είναι οι χειρότεροι Κόκκινοι Διάβολοι στην ιστορία της Premier League, έχουν βρεθεί έπειτα από οκτώ στροφές με μόλις εννέα βαθμούς και ισάριθμα γκολ, στο +2 από τον υποβιβασμό. Είναι ό,τι αρνητικότερο τους έχει συμβεί από τη σεζόν 1989-’90, όταν είχαν οκτώ βαθμούς αντίστοιχα και τερμάτισαν στην 13η θέση. Η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ αμέσως μετά τη διακοπή και ο Οκτώβριος κλείνει με… επίσκεψη στην έδρα της Νόριτς. Θα αντέξει ο Νορβηγός;

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X