Premier League 2019-20: Οι απογοητεύσεις της φετινής Premier League!

Premier League 2019-20: Οι απογοητεύσεις της φετινής Premier League!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ μπήκαν με το αριστερό στην Premier League, σκορπίζοντας απογοήτευση! Oι αριθμοί τους δείχνουν την κατηφόρα…

Τότεναμ σε κατρακύλα

Αποκλεισμός σοκ από την Κόλτσεστερ, σοκαριστικός διασυρμός από τη Μπάγερν, εικόνα διάλυσης απέναντι στη Μπράιτον. Η Τότεναμ είναι σε κρίση και με 11 πόντους απέχει αρκετά από τον βασικό της στόχο που ήταν η μάχη για τον τίτλο! Ο Ποκετίνο έδειξε ανήμπορος, αδύναμος να κάνει το οτιδήποτε για να αλλάξει τα δεδομένα και την κατάσταση στην αγωνιστική… κατρακύλα της Τότεναμ στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και σε αυτό με τη Μπράιτον. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Λονδρέζοι έχουν κερδίσει μόλις 22 πόντους έπειτα από 20 παιχνίδια στην Premier League. Η συγκεκριμένη συγκομιδή τους γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, είναι η χειρότερη μετά το διάστημα 31/8/2008-18/01/2009, όταν και είχε συγκεντρώσει 21 πόντους. Η Τότεναμ έχει χάσει 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στο 2019, όσες και οι νίκες της.

Η Τότεναμ έχει μαζεμένα πολλά προβλήματα. Μέχρι τώρα έχει κερδίσει δύο μόλις ματς πρωταθλήματος από τα εννέα και αυτά ήταν εντός με Κρίσταλ Πάλας και Άστον Βίλα. Έχουν την χειρότερη επίδοση εκτός έδρας στην Premier, καθώς είναι χωρίς νίκη από τις 20 Γενάρη.Τώρα δείχνουν εντελώς αποδιοργανωμένοι οι παίκτες. Σαν να είναι… ξένοι μεταξύ τους. Σαν να έχουν χάσει τους πολύ καλούς και δυνατούς δεσμούς που είχαν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αδιέξοδο

Ήταν Απρίλιος του 2014 όταν ο Μόγιες είχε απολυθεί έπειτα από 10 μήνες με την ομάδα 7η στον βαθμολογικό πίνακα κι έχοντας αποτύχει στο να περάσει στο Champions League για πρώτη φορά μετά το 1995-1996. Από τότε όμως κι εκτός από την κούπα του Europa League η Μάντσεστερ δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι πολύ δυνατό! Την ώρα που οι Σίτι και Λίβερπουλ κατακτούν τίτλους και προχωρούν, η Γιουνάιτεντ έχει μείνει… στάσιμη. Μετά το εντυπωσιακό σερί με τις εννέα νίκες με τον Σόλσκιερ, η Μάντσεστερ μπλόκαρε και δεν έκανε άλλη νίκη μακριά από την έδρα της από τον Μάρτιο και μετά. Η ήττα από τη Νιουκάστλ έφερε ακόμα ένα μελανό ρεκόρ, μιας και η Γιουνάιτεντ με τους 9 βαθμούς πραγματοποιεί το χειρότερό της ξεκίνημα από τη σεζόν 1989-90 όταν και είχε συγκεντρώσει 8 βαθμούς. Στο τέλος είχε τερματίσει… 13η! Ο Σόλσκιερ δε βρίσκει λύσεις κι από την πρόσληψή του (28 Μαρτίου) κι έπειτα η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει 17 βαθμούςσε 16 ματς της Premier League.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X