Γκραν Πρι Ιαπωνίας: Θα αντιδράσει η Ferrari;

Γκραν Πρι Ιαπωνίας: Θα αντιδράσει η Ferrari;

Εναρξη: 13/10/2019
Πίστα: Suzuka, Iαπωνία

Ο Χάμιλτον επέστρεψε στις νίκες στη Formula 1, αγκάλιασε τον τίτλο και τα φώτα είναι πλέον στραμμένα στην Ιαπωνία και την πίστα της Suzuka.

Συναρπαστικός αγώνας στο Σότσι και η Μercedes επέστρεψε στην κορυφή. Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο μεγάλο νικητής με αποτέλεσμα να αγκαλιάσει τον τίτλο. Ακολούθησε ο Μπότας, ενώ τα βλέμματα έπεσαν στον Φέτελ. Ο Γερμανός οδηγός αρνήθηκε να αφήσει τον Λεκλέρ να περάσει στους πρώτους γύρους, μετά την στρατηγική που ακολούθησαν στην εκκίνηση, ενώ με τη συμπεριφορά του έδωσε την ευκαιρία να προλάβουν οι δύο Mercedes να κάνουν πιτ στοπ και να αλλάξουν ελαστικά.

Η κατάταξη στο Γκραν Πρι Ρωσίας!

Hamilton (Mercedes), 2 Bottas (Mercedes), 3 Leclerc (Ferrari), 4 Verstappen (Red Bull), 5 Albon (Red Bull), 6 Sainz (McLaren), 7 Perez (Racing Point) 8 Norris (McLaren), 9 Magnussen (Haas), 10 Hulkenberg (Renault), 11 Stroll (Racing Point), 12 Kvyat (Toro Rosso), 13 Raikkonen (Alfa Romeo), 14 Gasly (Toro Rosso), 15 Giovinazzi (Alfa Romeo), DNF Kubica (Mercedes), Russell (Williams), Vettel (Ferrari), Ricciardo (Renault), Grosjean (Haas)

«Πιστεύω ότι είναι τεράστια υπόθεση και μεγάλο όφελος για την ομάδα, όταν ξέρεις ότι μπορείς να ποντάρεις στο ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να βοηθηθεί το άλλο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η εμπιστοσύνη δεν έχει χαθεί με τον Σεμπ» τόνισε ο Λεκλέρ, αν και το κλίμα στη Scuderia δεν είναι το ιδανικότερο. Έπειτα από ένα διάλειμμα αισιοδοξίας, που κράτησε για την ιταλική ομάδα μόλις τρεις αγώνες, ο ουρανός πάνω από τη Ferrari είναι ξανά συννεφιασμένος. Στην Ιαπωνία η Scuderia ευελπιστεί να αλλάξει τη μοίρα της και να έχει ένα καλύτερο κλείσιμο στη χρονιά, μιας και ο Χάμιλτον με την 82η νίκη της καριέρας του ουσιαστικά κατέκτησε τον τίτλο!

Οι τελευταίοι νικητές στο Γκραν Πρι της Suzuka

2018 Hamilton (Mercedes), Bottas (Mercedes), Verstappen (Red Bull)
2017 Hamilton (Mercedes), Verstappen (Red Bull), Ricciardo (Red Bull)
2016 Rosberg (Mercedes), Verstappen (Red Bull), Hamilton (Mercedes)
2015 Hamilton (Mercedes), Rosberg (Mercedes), Vettel (Ferrari)
2014 Hamilton (Mercedes), Rosberg (Mercedes), Vettel (Red Bull)

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Formula 1 με αμέτρητα ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X