Άρσεναλ – ‘Εβερτον: Με αρνητική παράδοση τα «ζαχαρωτά»

Άρσεναλ – ‘Εβερτον: Με αρνητική παράδοση τα «ζαχαρωτά»

Στις 18:00 στο «Εμιρέιτς Στέιντιουμ», η Άρσεναλ κοντράρεται με την Έβερτον, σε παιχνίδι της 6η αγωνιστικής της αγγλικής Premier League. Σε φόρμα οι γηπεδούχοι «κανονιέρηδες» που ξέρουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους απέναντι στα «ζαχαρωτά».

Βρίσκει τα πατήματά της
Μετά τις ήττες από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-2) και Τσέλσι (2-3), η Άρσεναλ αναθάρρησε και έβγαλε αντίδραση, επικρατώντας κατά σειρά των Γουέστ Χαμ (3-1), Κάρντιφ (3-2) και Νιούκαστλ (2-1). Βρήκε δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία, αποδίδοντας κατά διαστήματα επιθετικό ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να ικανοποιήσει το πάντα απαιτητικό κοινό της.

Ακολούθως, την περασμένη Πέμπτη, οι «κανονιέρηδες» διέσυραν την ουκρανική Βόρσκλα (4-2) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Προηγήθηκαν, μάλιστα με 4-0 για να δεχθούν δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Κορυφαίος ήταν ο Γκαμπονέζος Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που σκόραρε δις και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Η παράδοση με την Έβερτον είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, 24 παιχνίδια αήττητη η Άρσεναλ εντός έδρας, τελευταία ήττα ήρθε τον Ιανουάριο του 1996, με σκορ 2-1, με τον Μπρους Ριόκ στην άκρη του πάγκου.

Οι Κολάσινατς (μπακ) και Κοσιελνί (στόπερ) παραμένουν εκτός δράσης, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βιρτουόζου χαφ Μχιταριάν.

Όλες οι αποδόσεις της Premier League εδώ!

Ώρα ανασύνταξης
Πισωγύρισμα ήταν η εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Χαμ (1-3) την περασμένη Κυριακή για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος, πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, είδε τους παίκτες του να αιφνιδιάζονται από τα «σφυριά», βγάζοντας αμυντικές αδυναμίες. Ο Ισλανδός χαφ Σίγκουρντσον πέτυχε το μοναδικό γκολ των «ζαχαρωτών».

«Ξέρουμε ότι η Άρσεναλ βρήκε αγωνιστικό ρυθμό και ότι πρόκειται να μπει αποφασισμένη για μία ακόμη νίκη. Από την πλευρά μας, καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να μην κάνουμε αβίαστα λάθη που μας κόστισαν τις περασμένες αγωνιστικές» σχολίασε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο νεοφερμένος χαφ Αντρέ Γκόμες δεν είναι ακόμη διαθέσιμος λόγω τραυματισμού, αντίθετα υπολογίζεται ακόμη και για τη βασική ενδεκάδα ο θηριώδης στόπερ Γέρι Μίνα.

Επιπρόσθετα στατιστικά:

Πρόσφατη παράδοση:
Άρσεναλ – Έβερτον     5-1
Άρσεναλ – Έβερτον     3-1
Άρσεναλ – Έβερτον     2-1
Άρσεναλ – Έβερτον     2-0
Άρσεναλ – Έβερτον     1-1
Άρσεναλ – Έβερτον     0-0
Άρσεναλ – Έβερτον     1-0
Άρσεναλ – Έβερτον     2-1
Άρσεναλ – Έβερτον     2-2
Άρσεναλ – Έβερτον     3-1

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X