Μπόρνμουθ- Άρσεναλ: Πρεμιέρα Αρτέτα στη Boxing Day!

Μπόρνμουθ- Άρσεναλ: Πρεμιέρα Αρτέτα στη Boxing Day!

Εναρξη:17:00, 26/12/2019
Γήπεδο: Vitality Stadium

Boxing Day και ο Μικέλ Αρτέτα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Άρσεναλ! Σε δύσκολη θέση οι Λονδρέζοι, αναζητούν αντίδραση κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Το μεγάλο διπλό επί της Τσέλσι ήταν… πυροτέχνημα, μιας και η Μπόρνμουθ ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τη Μπέρνλι. Εξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια τους Cherries που βρίσκονται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Εχει την τρίτη χειρότερη επίθεση και αναζητά τρόπους να πετύχει μιε μεγάλη νίκη στη Boxing Day! «Νομίζω ότι έχουμε τους παίκτες που μπορούν να βλάψουν οποιαδήποτε ομάδα στην κατηγορία όταν παίζουμε καλά» τόνισε ο κόουτς της Μπόρνμουθ, Εντι Χάου.

Πρεμιέρα του Αρτέτα στην Άρσεναλ

«Πρέπει να παλέψουμε για κάθε μεγάλο τρόπαιο και αυτό μου κατέστη ξεκάθαρο στις συζητήσεις μας με τον Σταν και τον Τζον Κρένκε. Πρέπει να είμαστε στην Ευρώπη, να διεκδικούμε τρόπαια, όλα τα υπόλοιπα δεν μας αρκούν» ήταν το μήνυμα του Μικέλ Αρτέτα στην παρουσίασή του και πλέον ο 37χρονος Ισπανός καλείται να βγάλει την Άρσεναλ από το αδιέξοδο. Ο Αρτέρα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Λονδρέζων, ενώ τους είδε απο κοντά στο παιχνίδι με την Έβερτον (0-0). Στην 11η θέση έχουν βρεθεί οι Gunners και στο -9 από την τετράδα, οπότε κάθε απώλεια θα τους απομακρύνει περισσότερο από το στόχο τους.

O Aρτέτα θα στηρίξει πολλά στον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έχει σκοράρει τα περισσότερα τελευταία γκολ αυτή τη σεζόν! Βέβαια, ο Γκαμπονέζος έχει μόλις ένα τέρμα στις πέντε τελευταίες συμμετοχές και αναζητά τον καλό του εαυτό. Με μια νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, το έργο του Αρτέτα είναι αρκετά δύσκολο. Μάλιστα, ο Ισπανός συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Οζίλ, από τον οποίο περιμένει πολλά.

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ, τα πέντε τελευταία

06/10/2019: Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 1-0 (Premier League)

27/2/2019: Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 5-1 (Premier League)

25/11/2018: Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 1-2 (Premier League)

14/01/2018: Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 2-1 (Premier League)

09/09/2017: Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 3-0 (Premier League)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X