Μπράιτον - Κάρντιφ: Τελικός... παραμονής στην Premier!

Μπράιτον – Κάρντιφ: Τελικός… παραμονής στην Premier!

Έναρξη: 21:45, 16/4/2019
Γήπεδο:
American Express Community Stadium, East Sussex

Ματς παραμονής το αποψινό της Premier League, με τη Μπράιτον να υποδέχεται την Κάρντιφ και να έχει σύμμαχο την παράδοση!

Δεν σκοράρει η Μπράιτον
Βαριά εντός έδρας ήττα 5-0 από τη Μπόρνμουθ υπέστη η Μπράιτον, δείχνοντας σε ακόμα ένα ματς πως η πίεση την… λυγίζει. Τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο δε βρίσκει δίχτυα και ξαφνικά βρέθηκε μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Κόντρα στους Ουαλούς σύμμαχος είναι η παράδοση, αφού στα εννέα τελευταία εντός έδρας μετρά τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες, ενώ η τελευταία ήττα ήταν τον Οκτώβριο του 2005. Παράλληλα, είναι αήττητη εντός με νεοφώτιστες στην Premier League έχοντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Τρεις σερί ήττες για τους «Γλάρους» κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τον Γενάρη του 2016!

Στο χείλος του γκρεμού η Κάρντιφ
Δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση ούτε με τη Μπέρνλι εκτός έδρας, ηττήθηκε 2-0 και είναι με το ένα πόδι στην Τσάμπιονσιπ. Με έξι ήττες σε επτά ματς βρίσκεται στο -5 από τη Μπράιτον και αν δεν κερδίσει, τότε η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη. Βέβαια, η Κάρντιφ δεν έχει κερδίσει ποτέ δυο φορές σε μια σεζόν την Μπράιτον από τη σεζόν 1998-99. Θα το κάνει στην Premier League; Χάτον vs Γουόρνοκ στη μάχη των πάγκων και ο πρώτος μετρά τέσσερις νίκες και μια ήττα σε έξι ραντεβού, ενώ πέντε φορές έχει η ομάδα του κρατήσει ανέπαφη την εστία της!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X