Premier League: Πανάκριβοι παγκίτες!

Premier League: Πανάκριβοι παγκίτες!

Στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα της Premier League, παίκτες – κλειδιά με μεγάλα συμβόλαια δεν βρήκαν ποτέ θέση στο γήπεδο.

Παίκτες – κλειδιά που η φετινή χρονιά τους βρήκε στον πάγκο, ποδοσφαιριστές με μεγάλα συμβόλαια, που όμως δεν έπεισαν με την εικόνα τους, ενώ υπάρχουν και αυτοί που η σεζόν που διανύουμε τους βρήκε ενισχυμένους. Η Premier League έχει την… πολυτέλεια να διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες στους πάγκους των ομάδων και η bwin News με ένα εντυπωσιακό Infographics σας παρουσιάζει απίθανα στοιχεία για τους παγκίτες του συναρπαστικότερου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Ο Ντάνιελ Στάριτζ δεν έχει κάνει την υπέρβαση στους Reds, ο Κλοπ παρά την εμπιστοσύνη στην αρχή της σεζόν δεν του έδωσε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής. Συνολικά μετρά μια ημέρα, 15 ώρες και 13 λεπτά!

 

Μπορεί ο Φιλ Φόντεν να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν του έχει δώσει ακόμα τον χρόνο που επιθυμεί ο νεαρός παίκτης. Μάλιστα, μετρά μια ημέρα, 10 ώρες και 14 λεπτά στον πάγκο! Υπάρχουν πάντως και αυτοί που άφησαν πίσω τους την άσχημη περσινή σεζόν. Μείωση στο 57% για τον Λουκ Σο, ο οποίος έχει πλέον θέση βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 57.3% και η μείωση του ποσοστού από τον πάγκο για τον Τσάρλι Τέιλορ της Μπέρνλι, ενώ ακολουθεί ο Ετιέν Καπούε της Γουότφορντ! O Χάιρο Ρίντεβαλντ της Κρίσταλ Πάλας με… 1170 λεπτά στον πάγκο έχει το μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με τα λεπτά συμμετοχής του, ακολουθεί ο Εντι Ενκετία της Αρσεναλ και στην 3η θέση της σχετικής κατάταξης υπάρχει ο Μπεν Γκίμπσον της Μπέρνλι!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X