Άιντραχτ - Μπενφίκα: Στον αστερισμό του Ζοάο Φέλιξ!

Άιντραχτ – Μπενφίκα: Στον αστερισμό του Ζοάο Φέλιξ!

Εναρξη: 22:00, 18/04/19
Γήπεδο:
PSD Bank Arena, Φρανκφούρτη

O Zοάο Φέλιξ πέτυχε κάτι μοναδικό στο Ντα Λουζ και η Μπενφίκα πάει με σοβαρό προβάδισμα στην Φρανκφούρτη για τον επαναληπτικό με την Άιντραχτ.

Επιθετική μηχανή η Άιντραχτ!
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης συστήθηκε… επιθετικά στο Ντα Λουζ, αλλά η άμυνά της δεν είχε υπολογίσει το τεράστιο ταλέντο του Ζοάο Φέλιξ. Το χατ τρικ του Πορτογάλου και η αποβολή του Εντικά έφεραν την ομάδα με την πλάτη στον τοίχο και το 2-4 είναι αποτέλεσμα που της περιορίζει τις ελπίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Yπάρχει απάντηση;

Η Φρανκφούρτη έχει μετατραπεί σε μια από τις πιο επιθετικές μηχανές στην Ευρώπη και στόχος της η υπέρβαση εντός κι εκτός συνόρων! Ετοιμος για μεταγραφή είναι ο 20χρονος, Λούκα Γιόβιτς, με 17 γκολ στην Bundesliga και 8 στο Europa League, ενώ 14 και 4 αντίστοιχα έχει ο Σεμπαστιάν Αλέρ. Τρίτος της παρέας που έχει συνολικά 47 γκολ είναι ο Αντε Ρέμπιτς με 9 τεμάχια στο πρωτάθλημα. Μπορεί το ξεκίνημα στο 2019 να μην ήταν το ιδανικό, ωστόσο η εικόνα της άλλαξε από τα τέλη Φεβρουαρίου και με έξι διαδοχικές νίκες βλέπει το σεντόνι του Champions League. Η ομάδα του Χούτερ είναι στην πρώτη τετράδα, στο +4 από την Γκλάντμπαχ και τα όνειρα για τ’ αστέρια ολοένα και μεγαλώνουν. Θα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση και στο Europa League; Ο Λούκα Γιόβιτς έκλεισε τα αυτιά του σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και θέλει να τα πετύχει όλα με τους «Αετούς».

Με τη λάμψη του Ζοάο Φέλιξ!
Η Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Άιντραχτ έμεινε με 10 παίκτες από το 20’ για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Για να φτάσει πάντως στο εντυπωσιακό 4-2 χρειάστηκε η λάμψη του εκπληκτικού Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος έκανε το πρώτο χατ τρικ στην επαγγελματική του καριέρα! Σε ηλικία μόλις 19 ετών και 152 ημερών, ο Πορτογάλος έστρεψε πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα. Ο Φέλιξ, σκόραρε από την άσπρη βούλα, έπειτα με δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής λίγο μετά την ισοφάριση του Γιόβιτς, ενώ, ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου με χαμηλό δεξί σουτ που πέρασε κάτω από τα πόδια του Τραπ. Έτσι, έγινε ο νεότερος ever με χατ-τρικ σε αγώνα του Europa League, μπαίνοντας σε μια λίστα στην οποία βρίσκονται επίσης ονόματα όπως αυτά των Μάρκο Πιάτσα, Πάκο Αλκάθερ, Χάρι Κέιν και Ρομέλου Λουκάκου.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X