Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι: Αγκαλιά με τον τίτλο!

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι: Αγκαλιά με τον τίτλο!

Εναρξη: 17:00, 12/05/2019
Γήπεδο: The American Express Community, Μπράιτον

Ραντεβού τίτλου δίνει η Μάντσεστερ Σίτι στο «American Express Community Stadium», κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Μπράιτον!

Για ζημιές η Μπράιτον!
Παρουσιάστηκε στο Emirates έχοντας μόλις δυο βαθμούς στα επτά προηγούμενα παιχνίδια της στην Premier League. Mάλιστα, σε αυτό το διάστημα είχε πετύχει μόλις ένα γκολ! Μάλιστα, μια ημέρα νωρίτερα πριν το ραντεβού με την Αρσεναλ είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League, μιας και η Κάρντιφ υποβιβάστηκε. Κι όμως η Μπράιτον ήταν εξαιρετική απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Αρσεναλ και της έκοψε τον δρόμο για τ’ αστέρια. Εντός έδρας οι «Γλάροι» έχουν έξι νίκες, ωστόσο αποδεικνύουν πως μόνο αδιάφοροι αγωνιστικά δεν είναι!

Αγκαλιά με τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι!
Ηταν το γκολ της καριέρας του! Ο Βινσέν Κομπανί επιχείρησε για πρώτη φορά από το 2013, σουτ εκτός περιοχής, όμως το τελευταίο του τέρμα έξω από το κουτί ήταν το 2007 στη Γερμανία! Αλλωστε, ήταν μόλις το 1ο από τα 20 γκολ του στη Μάντσεστερ Σίτι εκτός περιοχής «Τα τελευταία 15 χρόνια μιλούσα συνεχώς για ένα τέτοιο γκολ. Έλεγα σε γνωστούς μου ότι ονειρευόμουν να σκοράρω με τέτοιο τρόπο. Δεν υπήρχε περίπτωση να καθίσω ν’ ακούσω τους νεότερους παίκτες που μου φώναζαν όλοι εκείνη τη στιγμή να μη σουτάρω. Δεν έφτασα μέχρι εδώ για να μου λένε νεαροί πότε να σουτάρω και πότε όχι» έλεγε ο Κομπανί αμέσως μετά το τέρμα που έστειλε τη Μάντσεστερ Σίτι ξανά στην κορυφή της Premier League. Μια στροφή, ενενήντα λεπτά μακριά από τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο και για να καταλήξει ξανά στο Ετιχαντ, πρέπει οι Πολίτες να πάρουν καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα από τους Reds!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X