Μπέρνλι - Αρσεναλ: Περιμένοντας το... θαύμα οι Gunners!

Μπέρνλι – Αρσεναλ: Περιμένοντας το… θαύμα οι Gunners!

Εναρξη: 17:00, 12/05/2019
Γήπεδο: Τurf Moor, Μπέρνλι

H Aρσεναλ πάει στο Μπακού για τον τελικό του Europa League, αλλά πριν υπάρχει το ραντεβού με τη Μπέρνλι και η ελπίδα της… τετράδας!

Η ελπίδα της Αρσεναλ
Η Αρσεναλ εξασφάλισε το εισιτήριο για το Μπακού και το Europa League, ελπίζοντας παράλληλα στο… θαύμα της τετράδας της Premier League! Για να γίνει αυτό θέλει δική της νίκη, ήττα της Τότεναμ και να καλυφθούν τα οκτώ τέρματα διαφοράς. Η Άρσεναλ έχει κερδίσει τα τελευταία τρία ματς εκτός στην Premier με την Μπέρνλι. Όλα με σκορ 1-0. Στα τελευταία δύο έχει σκοράρει στο 90′ στο Turf Moor. Αλλωστε, δεν έχει χάσει ποτέ στην τελευταία αγωνιστική της Premier, από το 2004-2005 με 2-1 με την Μπέρμιγχαμ, έχοντας επτά νίκες στη σειρά.

Έχουν μπει 13 χατ τρικ στην τελευταία αγωνιστική ημέρα της Premier με 31% από αυτά να τα έχουν βάλει παίκτες της Άρσεναλ. Είναι ο Λιούνμπεργκ το 2002-03, ο Ανρί το 2014-15 και ο Ζιρού το ’15-’16. Βέβαια, δεν έχει νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα και η τελευταία φορά που ήταν για… πέντε ματς  σε μία σεζόν ήταν τον Φλεβάρη του 2009. Παράλληλα, ο Ομπαμεγιάνγκ έχει βάλει 4 γκολ στα δυο του ματς με την Μπέρνλι στην Premier.

Για το γόητρο η Μπέρνλι

Η χρονιά σώθηκε, η Μπέρνλι εξασφάλισε την παραμονή της και θέλει το ιδανικό φινάλε. Βέβαια, έχει χάσει τα τελευταία 9 ματς με την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις. Μόνο με τη Γουλβς έχει χάσει πιο πολλά σερί, 11 από το 1987 έως το 2002. Η Μπέρνλι έχει χάσει σε δύο τελευταίες περιπτώσεις στην Premier τα ματς στο τέλος της σεζόν, έχοντας ηττηθεί 2-1 με την Γουέστ Χαμ και με Μπόρνμουθ, παρότι είχε προηγηθεί και στις δύο φορές. Ο φορ της Μπέρνλι, Πίτερ Κράουτς, έχει σκοράρει στην τελευταία ημέρα σε έξι διαφορετικές σεζόν στην Premier, μαζί και τις δύο τελευταίες. Μόνο οι Κόουλ με 8 και Φέρντιναντ με Σέριγχαμ με 7 το έχουν κάνει παραπάνω φορές.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X