Τσέλσι - Άστον Βίλα: Οι Μπλε απειλούνται...

Τσέλσι – Άστον Βίλα: Οι Μπλε απειλούνται…

Εναρξη: 21:30, 04/12/2019
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Η Τσέλσι δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και κόντρα στην Άστον Βίλα θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά και να κρατήσει απόσταση ασφαλείας από την Τότεναμ. 

Χωρίς περιθώρια η Τσέλσι!
Ηταν πάρα πολλά τα χρόνια που η Γουέστ Χαμ αγνοούσε πώς είναι να παίρνει νίκη στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Το κατάφερε τώρα έπειτα από 17 έτη. Αυτό το 0-1 ήρθε μάλιστα σε μία στιγμή που τα Σφυριά αισθάνονταν τεράστια πίεση, μετρώντας επτά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (πέντε ήττες). Η Τσέλσι παρουσιάστηκε κουρασμένη, χωρίς δημιουργική διάθεση και η ήττα αυτή μείωσε τη διαφορά από την 5η Τότεναμ. Οι Μπλε δε βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως μετρούν μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία εντός κι εκτός συνόρων. Ο Φρανκ Λάμπαρντ αναζητά λύσεις κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, αφού στα πέντε πιο πρόσφατα η ομάδα του έχει κρατήσει μόλις μια φορά ανέπαφη την εστία της. Η απουσία του Αμπράχαμ λόγω τραυματισμού κάνει δυσκολότερα τα πράγματα επιθετικά.

Εκανε την έκπληξη η Άστον Βίλα
Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στη Νιουκάστλ, η Άστον Βίλα πήρε βαθμό και στο Ολντ Τράφορντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2). Δυο υπέροχα τέρματα από τους Γκρίλις, Μινγκς έκαναν τη διαφορά και το θετικό αποτέλεσμα έφερε τους «Βίλατζερς» στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ηταν μόλις το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα σε επτά εξόδους στην Premier League και σε όλες έχει δεχθεί γκολ.

Τσέλσι- Άστον Βίλα, η παράδοση

17/10/15 Tσέλσι – Αστον Βίλα 2-0
27/09/14 Τσέλσι – Άστον Βίλα 3-0
21/08/13 Τσέλσι – Άστον Βίλα 2-1
23/12/12 Τσέλσι – Άστον Βίλα 8-0
31/12/11 Τσέλσι – Άστον Βίλα 1-3

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X