Βαλένθια - Τσέλσι: Ραντεβού με την ιστορία οι «Νυχτερίδες»

Βαλένθια – Τσέλσι: Ραντεβού με την ιστορία οι «Νυχτερίδες»

Εναρξη: 19:55, 27/11/2019
Γήπεδο: Μεστάγια, Βαλένθια

Η Βαλένθια έχει ραντεβού με την ιστορία, αφού με νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Τσέλσι θα βρεθεί στη φάση των «16» του Champions League. 

Με νίκη πάει στους «16» η Βαλένθια
Ραντεβού με την ιστορία της έχει η Βαλένθια στο Μεστάγια, υποδέχεται την Τσέλσι
και με νίκη θα βρεθεί για πρώτη φορά έπειτα από επτά χρόνια στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, τα περιθώρια στενεύουν και τα πάντα θα κριθούν στο φινάλε, όταν και φιλοξενείται στο Αμστερνταμ από τον Αγιαξ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Μπέτις στην Ανδαλουσία. Στην Ευρώπη είχε προηγηθεί η τεσσάρα (4-1) εναντίον της Λιλ, στο οποίο έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με τέσσερα γκολ στην επανάληψη. Εκτός μάχης οι Ντιακαμπί, Πιτσίνι, Γκουέντες, Τσέρισεφ. Βέβαια, ο Κοκλέν προπονήθηκε κανονικά και θα παίξει κόντρα στους Μπλε!

Δύσκολη αποστολή για την Τσέλσι!
Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο ντέρμπι, προηγήθηκε κόντρα στη Σίτι, ωστόσο έφυγε με άδεια χέρια, μιας και ηττήθηκε με 2-1. Ετσι, υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται από τη ματσάρα με τον Αγιαξ εντός έδρας, στην οποία βρέθηκε να χάνει 1-4, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο ημίωρο (63’, 71’, 74’) και εκμεταλλευόμενη το σημαντικό αριθμητικό πλεονέκτημα απέσπασε την ισοπαλία (4-4). Με νίκη στο «Μεστάγια» εξασφαλίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Αλλωστε, ισοβαθμεί στην κορυφή με Άγιαξ και Βαλένθια. Εκτός πλάνων ο Ρούντιγκερ, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.

Βαλένθια – Τσέλσι, οι αριθμοί του ματς

– Η Βαλένθια έχει κερδίσει μόνο ένα από τα επτά της ματς στο Champions League με την Τσέλσι, το 1-0 του Στάμφορντ Μπριτζ.

– Η Τσέλσι δεν έχει χάσει ποτέ στα τρία ματς της εκτός με τη Βαλένθια.

– Οι Λονδρέζοι έχουν αντιμετωπίσει χωρίς ήττα το ίδιο τακτικά μόνο τις Σάλκε και Ατλέτικο Μαδρίτης.

– Σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Βαλένθια έχει παίξει με εννιά ομάδες από την Αγγλία εντός, έχοντας νίκη με επτά από αυτές. Δεν έχει κερδίσει Τσέλσι και Γουέστ Μπρομ.

– Η Τσέλσι έχει χάσει μόνο μία από τις 11 αναμετρήσεις της εκτός στο Champions League στην Ισπανία. Ήταν το 3-0 με την Μπαρτσελόνα του 2018.

– Η Βαλένθια έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία της τέσσερα ματς εντός στο Champions League και ενώ είχε χάσει τέσσερα από τα προηγούμενα πέντε.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X