Σλάβια Πράγας - Ίντερ: Η πρόκριση περνά από την Τσεχία!

Σλάβια Πράγας – Ίντερ: Η πρόκριση περνά από την Τσεχία!

Εναρξη: 22:00, 17/09/2019
Γήπεδο: Σαν Σίρο, Μιλάνο

Η Ίντερ με φόρα από τη Serie A φιλοξενείται από τη Σλάβια Πράγας στην προτελευταία στροφή του Champions League και η νίκη είναι μονόδρομος!

Eκανε τη… ζημιά η Σλάβια Πράγας!
Η Σλάβια Πράγας άφησε δύο βαθμούς στο Ολομουτς (0-0) στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα. Βέβαια, έπαιζε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο κι αυτό δυσκόλεψε το έργο της. Κράτησε το μηδέν για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι στο +9 από τη 2η Πλζεν! Στο προηγούμενο παιχνίδι του ομίλου ήταν εξαιρετική στο Καμπ Νου, απέσπασε ισοπαλία από τη Μπαρτσελόνα, όμως χρειάζεται να κερδίσει την Ιντερ για να ελπίζει πως θα συνεχίσει έστω στο Γιουρόπα Λιγκ. Αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ, Κόλαρ όπως και ο αρχηγός Σούτσεκ.

Μονόδρομος η νίκη για Ίντερ
Η Ίντερ άφησε πίσω της την ήττα από τη Ντόρτμουντ, συνέχισε με δυο νίκες στη Serie A και συνεχίζει να πιέζει τη Γιουβέντους. Πέρασε εύκολα από το Τορίνο, επικρατώντας 3-0 και έφτασε στο 7/7 φέτος εκτός έδρας στο πρωταθλημα! Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες έχουν σημειώσει τα 16 από τα 29 φετινά τέρματά της. Στο Champions League μόνο με νίκη στην Πράγα θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στους «16», ενώ ελπίζει παράλληλα και σε ήττα της Ντόρτμουντ στη Βαρκελώνη. Οι «νερατζούρι» έχουν κερδίσει μόνο ένα από τα 8 τελευταία παιχνίδια τους στη διοργάνωση. Εκτός ο Ασαμόα, ο βασικός μέσος Σένσι και ο επιθετικός Αλέξις Σάντσες, όπως και ο Μπαρέλα.

Σλάβια Πράγας – Ίντερ, οι αριθμοί του ματς

– Είναι η 2η αναμέτρηση των δύο ομάδων. Το προηγούμενο ματς τους είχε λήξει 1-1.

– Η Ίντερ δεν έχει παίξει ποτέ εκτός στο Champions League στην Τσεχία.

– Οι Ιταλοί είχαν αντιμετωπίσει την Σπάρτα Πράγας στο Europa του 2016-2017 χάνοντας 3-1 εκτός.

– Σε μεγάλη διοργάνωση η Σλάβια δεν έχει κερδίσει ποτέ ιταλική ομάδα – έχοντας 2 ισοπαλίες και 2 ήττες – μετά το 2-1 με την Παλέρμο στο UEFA το 2006.

– Η Ίντερ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία της οκτώ ματς στο Champions League.

– Η Σλάβια έχει χάσει τα τελευταία της τρία εντός στην Ευρώπη. Δεν έχει χάσει ποτέ τέσσερις φορές στην σειρά. Είχε χάσει τρεις συνεχόμενους αγώνες και το διάστημα από Νοέμβρη του 2008 έως Οκτώβρη του 2009.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X