Λίβερπουλ - Νάπολι: Reds με τον αέρα της κορυφής!

Λίβερπουλ – Νάπολι: Reds με τον αέρα της κορυφής!

Εναρξη: 22:00, 27/11/2019
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Λίβερπουλ – Νάπολι τα λένε ξανά στο Ανφιλντ. Οι Reds με τον αέρα της κορυφής θέλουν νίκη- πρόκριση, την ώρα που οι Ναπολιτάνοι είναι σε αδιέξοδο. 

Λίβερπουλ με τον αέρα της κορυφής!
Οι Κόκκινοι ακόμα και στα χειρότερά τους δεν χάνουν βαθμούς, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο Λονδίνο. Η ομάδα του Κλοπ δεν έπεισε με την εικόνα της, όμως αντέδρασε άμεσα στην ισοφάριση και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για τον τίτλο, μιας και βρέθηκε στο +8 από τη Λέστερ. Οι Κόκκινοι είναι στην κορυφή του ομίλου, μετρώντας τρεις σερί νίκες έπειτα την ήττα της πρεμιέρας από τη Νάπολι! Με νίκη σφραγίζουν την πρωτιά, ωστόσο άλλο αποτέλεσμα είναι πιθανό να κρατήσει το θέμα της πρόκρισης μέχρι και την τελευταία στροφή! Στα θετικά για την ομάδα του Κλοπ το γεγονός πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα βρεθεί ξανά στα πλάνα του. Αλλωστε, ο Αιγύπτιος ήταν αυτός που με δικό του τέρμα έδωσε τη νίκη – πρόκριση στο περσινό ματς με τους Ναπολιτάνους στο Ανφιλντ.

Σε αδιέξοδο η Νάπολι
Νάπολι σε αδιέξοδο και Ντε Λαουρέντις σε πανικό! Οι Ναπολιτένοι είναι χωρίς νίκη στα έξι τελευταία ματς εντός κι εκτός συνόρων βρίσκονται στην 7η θέση της Serie A και ο πρόεδρος… μοιράζει πρόστιμα. Μάλιστα, το κάθε πρόστιμο θα φτάνει ως και το 25% των μισθών τους. Η Νάπολι στο τελευταίο της παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, έπεσε από την κορυφή, ενώ η πρόκριση δεν έχει ακόμα εξασφαλιστεί. Σε δύσκολη θέση ο Κάρλο Αντσελότι και κάθε παιχνίδι για τον Ιταλό είναι… τελικός!

Λίβερπουλ- Νάπολι, οι αριθμοί του ματς

– Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει και τα δύο εντός της με Νάπολι. 3-1 το 2010-2011 στο Europa και 1-0 πέρυσι στο Champions League.

– Η Νάπολι θα βρεθεί για ματς 10η φορά στην Αγγλία. Δεν έχει κερδίσει ποτέ έχοντας 8 ήττες και 1 ισοπαλία, έχοντας αντιμετωπίσει 6 διαφορετικές αντιπάλους.

– Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει έξι από τα επτά εντός έδρας ματς της στην Ευρώπη με ομάδες από την Ιταλία. Είχε χάσει μόνο 2-1 από την Φιορεντίνα τον Δεκέμβριο του 2009.

– Η Νάπολι είχε κερδίσει 2-0 την Λίβερπουλ φέτος στο Champions League. Μόνο δύο ομάδες έχουν κερδίσει εντός και εκτός πρωταθλητή σε μία σεζόν. Ο Άγιαξ την Μίλαν το 1994-1995 και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2018-2019.

– Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο τελευταίος προπονητής που είχε κερδίσει εκτός έδρας ματς στο Άνφιλντ. Ήταν το 3-0 με τη Ρεάλ τον Οκτώβριο του 2014. Κανείς άλλος προπονητής δεν έχει κερδίσει παραπάνω ματς στην Αγγλία από τα τρία του Αντσελότι (ίδια με Μουρίνιο και Αλέγκρι).

– Ο Κλοπ έχει χάσει τρία ματς του Champions League με αντίπαλο τον Αντσελότι. Όμως εντός έδρας τον έχει κερδίσει και με τη Ντόρτμουντ και με τη Λίβερπουλ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X