Βαλένθια - Σεβίλλη: Με παράδοση οι «Νυχτερίδες»

Βαλένθια – Σεβίλλη: Με παράδοση οι «Νυχτερίδες»

Εναρξη: 20:00, 30/10/2019
Γήπεδο: Μεστάγια, Βαλένθια

Η Βαλένθια αναζητά αντίδραση έπειτα την ήττα στην Παμπλόνα και υποδέχεται τη Σεβίλλη στο Μεστάγια. Με σύμμαχο την παράδοση οι «Νυχτερίδες». 

Με σύμμαχο την έδρα η Βαλένθια!
Εκτός έδρας ήττα 3-1 στην Παμπλόνα από την Οσασούνα υπέστη Βαλένθια, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πλησιάσει ξανά στις πρώτες θέσεις της LaLiga. Βέβαια, αποχώρησε με πολλά παράπονα για την φάση της αποβολής, μιας κι από εκείνο το σημείο κι έπειτα έχασε τον έλεγχο και δέχθηκε τα τρία τέρματα. Πρώτη ήττα μετά από εκείνη στο «Καμπ Νόου», στην πρεμιέρα του τεχνικού Θελάδες. Με Λιλ και Οσασούνα, η άμυνα της Βαλένθια δέχθηκε περισσότερες από 50 προσπάθειες για γκολ. Στο «Μεστάγια» παραμένει αήττητη φέτος με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες.

Καλύτερη από την αρχή, επικράτησε εύκολα της Χετάφε (2-0) με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από Χαβιέρ Ερνάντες (69’) και Οκάμπος (78’). Τρίτη νίκη σε διάστημα μιας εβδομάδας στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», είχαν προηγηθεί αυτές με Λεβάντε και Ντουντελάνζ, έκτη στα τελευταία επτά εντός κι εκτος συνόρων. Ακολουθεί το ντέρμπι με την Ατλέτικο στην Ανδαλουσία, ενώ την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το μεγάλο ραντεβού με τη Μπέτις.

Βαλένθια – Σεβίλλη, οι αριθμοί του ντέρμπι

Η Βαλένθια είναι αήττητη στα πέντε τελευταία πρωταθλήματος με τη Σεβίλλη, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ στα τέσσερα από αυτά κράτησε το μηδέν.

Οι Νυχτερίδες μετρούν μόλις μια εντός έδρας ήττα στα 18 τελευταία πρωταθλήματος, από την Εϊμπάρ το 2019. Παράλληλα, η Βαλένθια έχει 9 νίκες και 8 ισοπαλίες.

Μόνο κόντρα στη Θέλτα ο Παρέχο έχει περισσότερα γκολ (6) απ ότι έχει πετύχει απέναντι στη Σεβίλλη (5) για τη LaLiga.

Αυτή θα είναι η πρώτη μονομαχία Θελάδες – Λοποτέγι στην καριέρα τους στη LaLiga.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X