Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Ντέρμπι για το League Cup!

Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Ντέρμπι για το League Cup!

Εναρξη: 30/10/2019, 21:30
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Ντέρμπι για το League Cup και τη φάση των «16» στο Anfield, όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ. Με αλλαγές οι Reds, πρόβλημα με Τζάκα στους Λονδρέζους.

Ακάθεκτη η Λίβερπουλ
Μια τέτοια ανατροπή της δίνει ώθηση για τον πολυπόθητο τίτλο. Ενα τέτοιο ρεκόρ της προσφέρει αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Ναι, οι Reds ισοφάρισαν το ρεκόρ της Premier League με 28 βαθμούς στα 10 πρώτα ματς. Το είχαν κάνει άλλες δύο (Τσέλσι 2005-’06, Σίτι 2011-’12, 2017-’18). Τώρα πάει να το διευρύνει, να το κρατήσει μόνη της. Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στα 54 δευτερόλεπτο από την Τότεναμ, η Λίβερπουλ το γύρισε σε 2-1 και παρέμεινε στο +6 από τη Σίτι. Το βλέμμα είναι στο League Cup, όπου εκει τρέχει ένα αρνητικό ρεκόρ, μιας και μετρά δυο σερί ήττες στο Anfield από τη Σαουθάμπτον τη σεζόν 2016-17 και από την Τσέλσι την περασμένη σεζόν! Εκτός πλάνων ο Μάτιπ, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ θα προβεί και σε αλλαγές μιας και στο επόμενο δεκαήμερο υπάρχουν τα ματς με Βίλα, Γκενκ και Σίτι! Στον 3ο γύρο του League Cup, η Λίβερπουλ πέρασε το εμπόδιο (0-2 εκτός) της ΜΚ Ντονς

Προβληματίζει η Άρσεναλ

Η αστάθεια εντός συνόρων που αποτυπώθηκε στην ήττα από τη Σέφιλντ και στην ισοπαλία με την Πάλας έχει φέρει την Άρσεναλ μακριά από τις πρώτες θέσεις. Η Αρσεναλ έχει δεχθεί 14 γκολ στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος στη σεζόν, κάπου στο μέσο όρο του πρωταθλήματος. Ωστόσο, τα πράγματα είναι χειρότερα μιας και Λονδρέζοι δέχονται πολλά σουτ, αλλά και φάσεις. Το 2-2 με την Πάλας προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, που αποδοκίμασε τον αρχηγό Τζάκα και ο Ελβετός απάντησε. Σε άσχημη κατάσταση ο τελευταίος, ο οποίος δεν ζήτησε συγγνωμη. Στον προηγούμενο παιχνίδι του League Cup η Άρσεναλ συνέτριψε (5-0 εντός) τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ, οι αριθμοί του ντέρμπι

Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις της με την Αρσεναλ και στις δύο έδρες, έχοντας πέντε νίκες, αλλά και τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα, στα 7 παιχνίδια σημείωσε τουλάχιστον τρία τέρματα!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός των Reds, Γιούργκεν Κλοπ, δεν έχει χάσει από τους Λονδρέζους (5-3-0)!

Στις 13 πιο πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων επιτεύχθηκαν συνολικά 57 γκολ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Λιγκ Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X