Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε ιδανικό μομέντουμ!

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε ιδανικό μομέντουμ!

Εναρξη: 30/10/2019, 22:00
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Μεγάλο ραντεβού στον 4ο γύρο του League Cup, όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε καλό μομέντουμ και οι δυο μονομάχοι. 

Στα πάνω της η Τσέλσι
Το φετινό πρωτάθλημα άρχισε για την Τσέλσι με μια 4άρα από τη Γιουνάιτεντ στο Old Trafford, όμως από τότε άλλαξαν πολλά και στο αποψινό ραντεβού με τη Μάντσεστερ θα παρουσιαστεί σε εξαιρετική κατάσταση. Με τον Πούλισικ να κάνει χατ-τρικ και τον Γουίλιαν να βρίσκει δίχτυα κι αυτός, η Τσέλσι για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία έφτασε στις 4 σερί εκτός έδρας νίκες με τουλάχιστον τρία γκολ στο κάθε τρίποντο και έφτασε στους 20 βαθμούς, όπου είναι και η Λέστερ, με την οποία μοιράζεται την 3η θέση. Παράλληλα, αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον το κλίμα είναι εξαιρετικό στο εσωτερικό της. Το σερί άρχισε με την «επτάρα» επί της Γκρίσμπι (7-1 εντός έδρας) για τον 3ο γύρο του League Cup.

Με ψυχολογία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη), η επιτυχία στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν έδειξε ενθαρρυντικά σημάδια και κόντρα στη Νόριτς η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε το «ξύπνημα». Οι « Κόκκινοι» ήταν εντυπωσιακοί και πέτυχαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους (3-1) στην Premier League από τις 27 Φεβρουαρίου. Η Μάντσεστερ ξεπέρασε τα 2000 γκολ, ενώ αν ήταν πιο ουσιαστική θα έφτανε σε εντυπωσιακό σκορ! Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στο παιχνίδι του League Cup με την Τσέλσι, όπου θέλει πρόκριση… ψυχολογίας για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στα επτά τελευταία της στο League Cup, η Μάντσεστερ μετρά έξι νίκες απέναντι σε ομάδες της Premier League (μια ήττα). Θυμίζουμε, πως στη φάση των «32» του League Cup χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποφύγει το κάζο με τη Ροτσντέιλ (ομάδα L1).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Λιγκ Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X