Τσέλσι - Μαν. Γιουνάιτεντ: Μετά τον Σερ Αλεξ... εφιάλτης!

Τσέλσι – Μαν. Γιουνάιτεντ: Μετά τον Σερ Αλεξ… εφιάλτης!

Έναρξη: 14:30, 20/10/2018
Γήπεδο: Stamford Bridge

Η αήττητη Τσέλσι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ στο «Stamford Bridge» σε ένα ντέρμπι αποδείξεων. Το… μηδέν του Μουρίνιο στο πρώην σπίτι του και η σούπερ παράδοση των Μπλε. 

Πρώτη και αήττητη
Με το 3-0 επί της Σαουθάμπτον η Τσέλσι πήγε… αήττητη στη διακοπή του πρωταθλήματος! Μόλις δυο ισοπαλίες οι απώλειές της και είναι μαζί στην κορυφή της Premier League με Λίβερπουλ, Σίτι. Ενα μεγάλο ντέρμπι στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπου οι Μπλε υποδέχονται τον Μουρίνιο και τη Γιουνάιτεντ «Αξίζει σεβασμός σε έναν προπονητή που τα έχει κερδίσει όλα. Πολύ καλός προπονητής, πολύ καλός μάνατζερ, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο» είπε ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τόσο ορεξάτο τον Αζάρ. Ο Βέλγος έγινε ο πρώτος στη σεζόν με 7 γκολ και 3 ασίστ, αφήνοντας παράλληλα υποσχέσεις για παραμονή στο Λονδίνο. Βέβαια, ο Αζάρ φροντίζει να καλύπτει τις αδυναμίες των δυο επιθετικών της ομάδας, του Μοράτα που έχει μόλις δυο γκολ και του Ζιρού που δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρωτάθλημα. Τόσο ο Ρούντιγκερ όσο και ο Μπάρκλεϊ θα παραμείνουν στα πλάνα του Σάρι, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα.

Χωρίς περιθώρια..
Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει για ακόμη μία φορά ως αντίπαλος στο Stamford Bridge με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος πέρασε δύο περιόδους στον πάγκο της Τσέλσι (2004-07, 2013-15) και κάθε του επιστροφή είχε ανάμικτα συναισθήματα. «Αν θα πανηγυρίσω σαν τρελός κάποιο γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ; Δεν το νομίζω… Θα προσπαθήσω να ελέγχω τον εαυτό μου και να σεβαστώ το γήπεδο και τους οπαδούς που υπηρετούσα τόσα χρόνια» είπε ο ίδιος, ο οποίος με την απίθανη ανατροπή κόντρα στην Νιούκαστλ πήρε παράταση, αλλά και είδε την ηρεμία να επιστρέφει στα αποδυτήρια. Ο Πορτογάλος θέλει να σώσει το εφιαλτικό ξεκίνημα, μιας και η Μάντσεστερ είναι ήδη στο -7 από την κορυφή. Λίνγκαρντ και Ρόχο έμειναν εκτός, ο Ερέρα προπονήθηκε, ωστόσο Μάτιτς, Σο, Νταλότ και Φελαϊνί έχουν προβλήματα και η συμμετοχή τους θα καθοριστεί την τελευταία στιγμή.

Εφιάλτης το Στάμφορντ Μπριτζ!
Η Τσέλσι έχασε μόνο ένα από τα 16 τελευταία εντός έδρας (τον Οκτώβριο του 2012) παιχνίδια της Premier League εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρώντας και 10 νίκες.

Aπό την αποχώρηση του Σερ Αλεξ τη σεζόν 2012-13 κι έπειτα η Γιουνάιτεντ δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Stamford Bridge.

Οι αγώνες μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League έδωσαν 232 κίτρινες κάρτες!

Η Τσέλσι θέλει να παραμείνει αήττητη στους πρώτους εννέα αγώνες της σε μια σεζόν της Premier League για τρίτη φορά, όπως έγινε στις χρονιές των τίτλων (2005-06 και 2014-15).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει οκτώ από τα 13 τελευταία παιχνίδια της Premier League στο Λονδίνο.

Ο Μουρίνιο έχει χάσει και τα τρία ματς στην έδρα της Τσέλσι ως τεχνικός της Γιουνάιτεντ. Μάλιστα σε αυτές τις τρεις ήττες δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X