ePremier League Invitational: Οι κορυφαίοι... επιστρέφουν!

ePremier League Invitational: Οι κορυφαίοι… επιστρέφουν!

Όσοι πιστοί της Premier League προσέλθετε. Το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο μετατρέπεται σε virtual εκδοχή λόγω της έλλειψης δράσης εν μέσω κορονοϊού και μάλιστα για καλό σκοπό.

Η Premier League παραμένει σε αναστολή, αλλά το πλάνο αγωνιστικής επανάκαμψης και επανέναρξης υπάρχει για να γίνει πράξη μέσα στο καλοκαίρι. Πρόσφατα η 8η Ιουνίου παρουσιάστηκε ως πιθανή ημερομηνία για σέντρα. Ωστόσο, πριν την επανέναρξη, τα αστέρια της Premier League ετοιμάζονται για ένα άλλο ραντεβού με μπάλα, αλλά από τα… σπίτια τους!

Αν προκύψει άρση στις 7 Μαΐου τότε οι παίκτες θα μπορέσουν να μπουν σε διαδικασία προπονήσεων και θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες προετοιμασίας για να αρχίσουν να παίζουν στις αρχές Ιουνίου. Η Premier πάντως έχει ετοιμαστεί για έναρξη μέσα στον Ιούνιο.

Ωστόσο, πριν την Premier League, υπάρχει η… ePremier League!

To ePremier League Invitational αρχίζει στις 21 Απριλίου, με τις 20 ομάδες να εκπροσωπούνται από ποδοσφαιριστές του κλαμπ ή μουσικούς και διασημότητες και τα έσοδα από τις δωρεές που θα καταχωρούνται κατά τη διάρκεια των αγώνων θα διατεθούν στον NHS και τη μάχη κατά του Covid-19 στην Αγγλία.

Όσο για το ρόστερ των «μονομάχων»; Γεμάτο αστέρες, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να παίζει για την Μάντσεστερ Σίτι, τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να εκπροσωπεί την Λίβερπουλ, αλλά και τους Ντιόγκο Ζότα (Γουλβς) και Γουίλφρεντ Ζαχά (Κρίσταλ Πάλας) να ξεχωρίζουν με τη συμμετοχή τους. Το τουρνουά θα είναι νοκ-άουτ και από τα τέσσερα ζευγάρια του πρώτου γύρου θα συμπληρωθεί το παζλ των «16» που θα συνεχίσουν μέχρι τον τελικό.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Premier League αλλά και το κανάλι της στο YouTube. Η Premier League πήρε τη σκυτάλη από τους Γερμανούς. H Bundesliga αποφάσισε να διοργανώσει το «Bundesliga Home Challenge» και το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό. Θυμίζουμε, πως 26 ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας μπήκαν στο FIFA 20 της EA Sports στο PlayStation 4 και η δράση ήταν συναρπαστική.

Δείτε και το πρόγραμμα του πρώτου γύρου της ePremier League:

1A 21/4John McGinn (AVL) Neal Maupay (BHA)
1B Josh Franceschi (ARS) Nathaniel Chalobah (WAT)
1C Dwight McNeil (BUR) Ryan Fredericks (WHU)
1D Philip Billing (BOU) Angus Gunn (SOU)

2A 22/4 Raheem Sterling (MCI) Wilfried Zaha (CRY)
2B Tom Grennan (MUN) Trent Alexander-Arnold (LIV)
2C Reece James (CHE) Andre Gomes (EVE)
2D Moussa Sissoko (TOT) Christian Atsu (NEW)

2E 23/4 Diogo Jota (WOL) Wilfred Ndidi (LEI)
2F Todd Cantwell (NOR) Lys Mousset (SHU)
2G Winner 1A Winner 1D
2H Winner 1B Winner 1C

QF1 24/4 Winner 2B Winner 2D
QF2 Winner 2C Winner 2A
QF3 Winner 2E Winner 2F
QF4 Winner 2G Winner 2H

SF1 25/4 Winner QF1 Winner QF2
SF2 Winner QF3 Winner QF4
Final Winner SF1 Winner SF2

Νόμιμο στοίχημα esoccer με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλα τα στοιχήματα για τα Esports στη Bwin.gr. Εδώ στοιχηματίζεις! |21+

Σχολιάστε

X