Σμολέβιτσι - Ντιναμό Μινσκ: Ψάχνουν... ανάσα οι φιλοξενούμενοι!

Σμολέβιτσι – Ντιναμό Μινσκ: Ψάχνουν… ανάσα οι φιλοξενούμενοι!

Εναρξη: 18.00, 24/04/2020
Γήπεδο: Ozyorny Stadium

Ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Μπελσίνα στο ντέρμπι ουραγών αναδείχθηκε η Σμολέβιτσι, συνεχίζοντας έτσι την μέτρια πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ δέκα λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο στις καθυστερήσεις έφερε το ματς στα ίσα με τον ίδιο τρόπο, με γκολ από την άσπρη βούλα. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο παραμένει μια εκ των δυο χωρίς τρίποντο στη σεζόν. Η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια δεν είναι η αναμενόμενη, με την ομάδα να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Αλλωστε, έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, σκοράροντας μόλις δυο φορές έπειτα από πέντε στροφές. Παράλληλα, στα 2 ματς που έχει δώσει στο γήπεδό της δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ντιναμό Μινσκ, η οποία επικράτησε 2-0 της Νέμαν εντός έδρας. Ενα εξαιρετικό τελευταίο 20λεπτο ήταν αρκετό για τη Ντιναμό να πάρει αυτό που θέλει και να αναπνεύσει βαθμολογικά. Ηταν μόλις η 2η νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μινσκ, πάλι με το ίδιο σκορ. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό, μετρά τρεις ήττες και στις δυο από αυτές δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, πως τα τέσσερα από τα έξι γκολ που έχει πετύχει έχουν σημειωθεί στο β’ ημίχρονο. Η ομάδα έκανε πέρσι το χειρότερο finish της 8ετίας και το ξεκίνημα φέτος παραμένει απογοητευτικό. Δυο φορές έχει βρει απέναντί της τα τελευταία χρόνια τη Σμολέβιτσι, το 2018, όταν και επικράτησε 2-0 τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

H κακή κατάσταση, τα οικονομικά προβλήματα άλλαξαν σχεδόν όλο το ρόστερ, όμως και πάλι τίποτα καλό δεν έχει βγει ούτε από αυτό, ούτε από την επιστροφή του Γκουρένκο στον πάγκο. Η ομάδα δείχνει μόνο ξεσπάσματα και καμία σταθερότητα. Το πολύπλοκο σύστημα δεν βοηθάει καθόλου τους νεαρούς της παίκτες. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Γκουρένκο, πάντως, η διαιτησία, οι τραυματισμοί και η κακή κατάσταση των αγωνιστικών χώρων φταίει για το χάλι που παρουσιάζει η ομάδα του.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στην Λευκορωσία με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X