ePremierLeague Invitational: Επιστρέφει δυναμικά!

ePremierLeague Invitational: Επιστρέφει δυναμικά!

Η Premier League παραμένει σε αναστολή, αλλά το πλάνο αγωνιστικής επανάκαμψης και επανέναρξης υπάρχει για να γίνει πράξη μέσα στο καλοκαίρι. Πρόσφατα η 8η Ιουνίου παρουσιάστηκε ως πιθανή ημερομηνία για σέντρα. Ωστόσο, πριν την επανέναρξη, τα αστέρια της Premier League ετοιμάζονται για ένα άλλο ραντεβού με μπάλα, αλλά από τα… σπίτια τους!

Το ξεκίνημα του ePremierLeague Invitational ήταν εντυπωσιακό και προσέφερε… άρωμα Premier League. Η Γουλβς και ο Ντιόγκο Ζότα, «πλήγωσε» την Λίβερπουλ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στη διαδικασία του «χρυσού γκολ» μετά από ισοπαλία (1-1) στο 90λεπτο κατέκτησε το πρωτάθλημα. Κανείς δεν θα ξεχάσει και το γεγονός πως ο σταρ των Reds… βούρκωσε αμέσως μετά την απώλεια του τίτλου! «Νόμιζα ότι έκανα αρκετά καλό παιχνίδι για να είμαι δίκαιος, αλλά μάλλον ο Ζότα άξιζε να κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που φτάνω στον τελικό, αλλά προφανώς λυπάμαι που δεν το κέρδισα» τόνισε.

Μετά την επιτυχία του πρώτου τουρνουά, το ePremierLeague Invitational επιστρέφει ανανεωμένο στις οθόνες σας, στην δεύτερη διεξαγωγή του, αρχής γενομένης από την Τρίτη 5 Μαΐου (17:00).

Η υπερασπίστρια του τίτλου Γουλβς θα παρουσιαστεί με τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ αντί του ανίκητου Ντιόγκο Ζότα κι αυτό από μόνο του δίνει ενδεχομένως περισσότερες πιθανότητες στις υπόλοιπες «μονομάχους» να φτάσουν μέχρι το τέλος. Αλλαγές ακολούθησαν και τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα του πρωταθλήματος, με τη Λίβερπουλ να αντικαθιστά τον φιναλίστ Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ με τον άλλοτε αριστερό μπακ της, Χοσέ Ενρίκε. Από κει και πέρα, ο ανερχόμενος σούπερ μέσος Μπίλι Γκίλμορ θα εκπροσωπήσει την Τσέλσι, ο Ράιαν Σεσενιόν την Τότεναμ, ο Φιλ Φόντεν την Μάντσεστερ Σίτι και ο σημαντικότερος παίκτης αυτής της αγωνιστικής ακούει στο όνομα Τζέιμς Μάντισον, για λογαριασμό της Λέστερ.

Το πρόγραμμα αρχίζει κλασικά με τα 4 ματς του πρώτου γύρου, από τον οποίο θα πέσουν στη μάχη Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Λέστερ, με τους νικητές να συμπληρώνουν το παζλ της φάσης των «16» που θα ξεκινήσει την Τετάρτη (6/5).

Όλη την εξέλιξη του τουρνουά μπορείτε να την παρακολουθείτε δωρεάν από το επίσημο κανάλι της Premier League στο YouTube καθώς και τις ιστοσελίδες της Premier League, του Sky Sports και του BBC Sport.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ePremierLeague Invitational

Τρίτη 5 Μαΐου- Round 1
Spencer Owen (West Ham) v Ryan Sessegnon (Spurs)
Charlie Taylor (Burnley) v Arsenal
Rolando Aarons (Newcastle) v Jofra Archer (Man Utd)
James Maddison (Leicester) v Callum Wilson (AFC Bournemouth)

Τετάρτη 6 Μαΐου – Last 16
Jose Enrique (Liverpool) v Keinan Davis (Aston Villa)
Morgan Gibbs-White (Wolves) v Aaron Connolly (Brighton)
Tony Bellew (Everton) v Michael Obafemi (Southampton)
Billy Gilmour (Chelsea) v Andre Gray (Watford)

Πέμπτη 7 Mαΐου – Last 16*
Max Aarons (Norwich) v West Ham/Spurs
John Egan (Sheff Utd) v Newcastle/Man Utd
Phil Foden (Man City) v Burnley/Arsenal
Crystal Palace v Leicester/AFC Bournemouth

Νόμιμο στοίχημα esoccer με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλα τα στοιχήματα για τα Esports στη Bwin.gr. Εδώ στοιχηματίζεις! |21+

Σχολιάστε

X