Εβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο της Premier!

Εβερτον – Μάντσεστερ Σίτι: Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο της Premier!

Εναρξη: 22:15, 17/02/2021
Γήπεδο: Goodison Park, Λίβερπουλ

Η Έβερτον υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι και οι Πολίτες θέλουν να πετύχουν τη 17η διαδοχική τους νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. 

Για την υπέρβαση η Έβερτον

Επηρεασμένη από την υπερπροσπάθεια και την πρόκριση στο Κύπελλο με την Τότεναμ, η Εβερτον υπέστη ήττα-πισωγύρισμα από τη Φούλαμ(0-2). Η Έβερτον είχε μόλις επτά τελικές προσπάθειες, τις λιγότερες από κάθε άλλο ματς υπό τις οδηγίες του Αντσελότι! Στο -5 από την τετράδα η Εβερτον, αλλά με δυο ματς λιγότερα και πλέον αν θέλει την υπέρβαση πρέπει να δείξει προσήλωση. Ωστόσο, παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη από τις 19 Δεκεμβρίου (τρεις ήττες, μια ισοπαλία), ενώ δέχθηκε γκολ στους 14 από τους 15 προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος στο «Γκούντισον Παρκ»! Αν χάσει από τη Σίτι, τότε για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2016 θα έχει τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα. Δύσκολα θα προλάβει ο πρώτος σκόρερ της, Κάλβερτ-Λιούιν.

Σε τρομερή κατάσταση η Σίτι

Απίθανη Σίτι συνεχίζει ακάθεκτη για την επιστροφή της στην κορυφή της Premier League! Oι «Πολίτες» είναι αήττητοι στα 23 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετρούν 11 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτό το διάστημα στην Premier, μόλις δυο φορές παραβιάστηκε η εστία τους! Ο Ιλκάι Γκουντογκάν είναι το μεγάλο «όπλο» της Μάντσεστερ. Στα μέσα Δεκεμβρίου δεν είχε κανένα γκολ και 12 αγώνες μετά, μέσα Φεβρουαρίου, έχει βάλει 11 στην Premier League. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον έχει απελευθερώσει, τον στέλνει να πατάει περιοχή κι εκείνος τον δικαιώνει, στέλνοντας αντίστοιχα τη Μάντσεστερ Σίτι να αγγίξει την Premier League. Ο Γερμανός μέσος αφού έβαλε δύο την προηγούμενη αγωνιστική στη Λίβερπουλ, τώρα έκανε ακριβώς το ίδιο (+ κερδισμένο πέναλτι), καθαρίζοντας το 3-0 επί της Τότεναμ. Στο +7 από τη Γιουνάιτεντ και απόψε στο Γκούντισον Παρκ παίζει το εξ αναβολής ματς με την Έβερτον! Η Μάντσεστερ Σίτι παρέμεινε αήττητη στις έξι πιο πρόσφατες συναντήσεις της με την Έβερτον και στις δύο έδρες (μετρά 5 σερί νίκες).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X