Φούλαμ – Λίβερπουλ: Για ακόμη μία νίκη στο Λονδίνο

Φούλαμ – Λίβερπουλ: Για ακόμη μία νίκη στο Λονδίνο

Εναρξη: 16:15, 17/03/2019
Γήπεδο: Craven Cottage (25.700), Λονδίνο

Να περάσει προσωρινά και πάλι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ επιθυμεί η Λίβερπουλ, η οποία φιλοξενείται από τη Φούλαμ στο «Κράβεν Κότατζ» του Λονδίνου για την 31η αγωνιστική. Σε ένα Σαββατοκύριακο που διεξάγεται παράλληλα το Κύπελλο Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ρεπό από το πρωτάθλημα και οι «κόκκινοι» την ευκαιρία να ανέβουν ξανά στην πρώτη θέση.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έρχονται από μεγάλη νίκη-πρόκριση στη Γερμανία επί της Μπάγερν Μονάχου με 3-1, θυμίζοντας ξανά την περσινή Λίβερπουλ. Στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος επικράτησαν 4-2 της Μπέρνλι. Από έξι σερί ήττες προέρχεται η Φούλαμ, αλλαγή προπονητή στον πάγκο της και πλέον στο -13 από την παραμονή.

Κάτι αλλάζει στη Λίβερπουλ
Πέρασαν δύο μήνες για να δούμε την καλή Λίβερπουλ, όπου μετά την Πρωτοχρονιά η μία γκέλα έφερνε την άλλη, η μία κακή απόδοση ακολουθούσε την άλλη, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή και να αποκλειστεί τόσο από το Κύπελλο Αγγλίας, όσο και από το Λιγκ Καπ. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πέτυχε τρεις νίκες και είχε μία ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, σκόραρε 12 γκολ σε αυτά, είχε και ένα 0-0 στο «Γκούντισον Παρκ» με την Εβερτον.

Το πρόσφατο 1-3 στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της, λίγες μέρες μετά το 4-2 επί της Μπέρνλι στο πρωτάθλημα. Σειρά παίρνει η προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα Φούλαμ, ένα προβληματικό σύνολο, όπου προέρχεται από 6 διαδοχικές ήττες! Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του γνωρίζουν πως πρέπει να κάνουν σερί νικών στο πρωτάθλημα για να επιστρέψουν στην κορυφή και κόντρα στη Φούλαμ δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Μοναδικός αμφίβολος ο Κεϊτά (μέσος).

Δεν υπάρχει γυρισμός στη Φούλαμ!
Εννέα ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (έχοντας και μία νίκη), ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν έβαλε τη Φούλαμ σε δρόμο των επιτυχιών και ουσιαστικά να την βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη και στις αρχές του Μαρτίου αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο. Ο 38χρονος Σκοτ Πάρκερ στον πάγκο της ομάδας πλέον, στο πιο πρόσφατο δεν κατάφερε να αλλάξει κάπως την κατάσταση, με μία ακόμη ήττα (3-1 από τη Λέστερ) να έρχεται για τους Λονδρέζους.

Στο -13 από τις θέσεις που δίνουν την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ και ένα όχι και τόσο βατό πρόγραμμα να ακολουθεί, το έργο της Φούλαμ για να αποφύγει τον υποβιβασμό είναι δύσκολο. Ακόμα και η πρόσληψη του Σκοτ Πάρκερ δείχνουν σημάδια ότι έχουν συμβιβαστεί στο «Γκράβεν Κότατζ» με την υπόθεση της Τσάμπιονσιπ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λίβερπουλ – Φούλαμ: 2-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2018-19)
Φούλαμ – Λίβερπουλ: 2-3 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Λίβερπουλ – Φούλαμ: 4-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Φούλαμ – Λίβερπουλ: 1-3 (Πρέμιερ Λιγκ 2016-17)
Λίβερπουλ – Φούλαμ: 4-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X