Χάρι Κέιν: Θ'αντέξει η Τότεναμ χωρίς τον... τυφώνα;

Χάρι Κέιν: Θ’αντέξει η Τότεναμ χωρίς τον… τυφώνα;

Ο τυφώνας Κέιν στην εξέδρα, ο Σον στο Ασιατικό Κύπελλο! Αλήθεια, πως η Τότεναμ θα διαχειριστεί τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ και του πιο φορμαρισμένου παίκτη της;

Ο Χάρι Κέιν μένει εκτός πλάνων στην Τότεναμ έως τον Μάρτιο με τραυματισμό στον αστράγαλό του από το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ήττα με 1-0. Μπορεί η Τότεναμ να αντέξει χωρίς αυτόν; Ο διεθνής φορ μετά από ένα σκληρό τάκλιν του Φιλ Τζόουνς τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά. Με τον Χέουνγκ Μιν Σον να πηγαίνει στο ασιατικό Κύπελλο ο Ποκετίνο έχει έλλειψη επιθετικών ενόψει του αγώνα με την Φούλαμ.

Πως αντιδρά η Τότεναμ χωρίς Κέιν;
Η Τότεναμ εκτός από τα ματς στην Αγγλία έχει και τα ματς στην φάση των ’16’ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Champions League. Ο 25χρονος Κέιν έχει σκοράρει 155 γκολ σε 217 ματς στην Τότεναμ από την πρόσληψη του Ποκετίνο και μετά, μαζί με 20 σε 30 αγώνες φέτος. Είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο αποτελεσματικός και επικίνδυνος φορ και ο πλέον εμβληματικός και καθοριστικός για την ομάδα του.

Ο τραυματισμός του είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Η διαφορά της Τότεναμ με Κέιν και δίχως Κέιν είναι μεγάλη. Ο πρώτος σκόρερ των Σπερς έχει ξεκινήσει σε 151 από τα 174 ματς της Πρέμιερ με τον Ποκετίνο στον πάγκο με 90 νίκες, δηλαδή ένα 60% ποσοστό. Στα ματς αυτά η Τόνεναμ είχε 2 γκολ μέσο όρο.

Το ποσοστό της Τότεναμ πέφτει στο 3% στα 23 ματς που έλλειψε ο Κέιν. Όταν λείπει ο Χάρι Κέιν από τα 2 γκολ ανά μέσο όσο πάει στο 1.6. Τα ματς που μπορεί να χάσει ο Κέιν:

20/01: Με Φούλαμ εκτός στην Πρέμιερ Λιγκ
24/01: Με Τσέλσι εκτός στο League Cup
27/01 : Με Πάλας εκτός στο Κύπελλο
30/01 : Με Γουότφορντ εντός στην Πρέμιερ Λιγκ
02/02: Με Νιουκάστλ εντός στην Πρέμιερ Λιγκ
10/2: Με Λέστερ εντός στην Πρέμιερ Λιγκ

13/2: Με Ντόρτμουντ εντός στο Champions League
16/2: Πέμπτος γύρος Κυπέλλου εφόσον συνεχίσει
23/2: Μπέρνλι εκτός στην Πρέμιερ ή 24 Φλεβάρη: Πιθανότητα για τελικό League Cup
27/2: Τσέλσι εκτός στην Πρέμιερ Λιγκ
02/3: Άρσεναλ εντός στην Πρέμιερ Λιγκ
05/03: Με Ντόρτμουντ εκτός στο Champions League
09/03: Με Σαουθάμπτον εκτός στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο Κέιν έχει βάλει το 36% των γκολ της Τότεναμ. Παράλληλα με τον Κέιν όμως το τεχνικό επιτελείο της Τότεναμ χάνει και τον Σον. Ο Ασιάτης άσος φέτος έχει οκτώ γκολ και πέντε ασίστ σε δεκαεπτά ματς στην Πρέμιερ.

Ο Σον μετά από άδεια έχασε τα δύο πρώτα ματς της Νότιας Κορέας στον όμιλο στον ασιατικό Κύπελλο με Φιλιππίνες και Κιργιστάν αλλά μετέβη στα ΗΑΕ μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ. Το πόσο θα λείψει θα εξαρτηθεί από την πορεία της Νότιας Κορέας. Ήδη όμως έχει περάσει η Εθνική στη νοκ άουτ φάση και είναι φαβορί για να πάει ακόμα και τελικό.

Εάν η Νότια Κορέα πάει μέχρι τελικό ο Σον θα χάσει τα ματς στην Πρέμιερ με Φούλαμ, Γουότφορντ και Νιουκάστλ και το 2ο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου με Τσέλσι. Το πιο πιθανό ο Ποκετίνο να χρησιμοποιήσει τον Λούκας Μόουρα μπροστά. Ο Βραζιλιάνος έπαιζε στα άκρα μετά την έλευσή του από τη Παρί, όμως στον άξονα αλλά και παίζοντας πιο μπροστά βοήθησε. Είχε βάλει 2 γκολ από αυτήν την θέση στο 3-0 με την Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο. Συνολικά έχει βάλει έξι γκολ στην Πρέμιερ σε 19 ματς έως τώρα. Η διαφορά βέβαια τώρα πως ο Μόουρα θα είναι μόνος του μπροστά και όχι σε συμπληρωματικό και βοηθητικό ρόλο του Κέιν. Ο Ποκετίνο θα αποφασίσει εάν θα τον έχει μόνο του και επίσης υπήρχε και ένα θέματα ετοιμότητας αφότου είχε χάσει δύο ματς από έναν τραυματισμό στο γόνατο.
Κέ
Ο Ποκετίνο έχει καταστήσει σαφές πως ο… ξεχασμένος Γιάνσεν είναι εκτός πλάνων. Ο Γιορέντε επίσης είναι ο επόμενος που θα φύγει. Ο 33χρονος Ισπανός πάντως έχει βρει δίχτυα και είχε σκοράρει τρία γκολ στο Κύπελλο. Υπάρχει περίπτωση για ενίσχυση; Παραμένει ανοιχτό το θέμα με τον Μούσα Ντεμπελέ να αποχωρεί από την Κίνα. Όμως δεν είναι σίγουρο πως υπάρχει το μπάτζετ και ενώ φτιάχνεται και το νέο γήπεδο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X