Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μουρίνιο έχει τον τρόπο...

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μουρίνιο έχει τον τρόπο…

Eναρξη: 18:00, 16/12/2018
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Το Ανφιλντ έχει ντέρμπι και ο Μουρίνιο μυστικό για να μη χάνει. Λίβερπουλ vs Γιουνάιτεντ σε ντέρμπι αποδείξεων και όχι μόνο…

Η Γιουνάιτεντ πάει… πληγωμένη στο Ανφιλντ και ο Ζοσέ Μουρίνιο σκοπεύει να παίξει επιθετικά για να αιφνιδιάσει τους Κόκκινους. Βέβαια, ο Πορτογάλος βλέπει το απουσιολόγιο και προβληματίζεται, αφού εννέα παίκτες είτε θα λείψουν είτε δεν είναι ετοιμοπόλεμοι και όλα αυτά τη στιγμή που η Μάντσεστερ είναι στο -16 από τους Κόκκινους. Βέβαια, δεν έχει χάσει στις οκτώ τελευταίες συναντήσεις για την Premier League από τη Λίβερπουλ.

«Θα προσπαθήσω να κερδίσω» είπε ο Πορτογάλος «Γνωρίζουμε πως θα παίξουμε εναντίον της ομάδας που πρωταγωνιστεί, μια ομάδα υψηλού επιπέδου, έχουμε όμως δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Στο Ανφιλντ θα παρουσιάσουμε μια ομάδα ικανή να κερδίσει» είπε ο Special One, αν και η ομάδα του κέρδισε μόλις το ένα από τα τέσσερα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ πήρε τον… τελικό με τη Νάπολι, βρέθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ο Κλοπ τονίζει: «Είμαστε έτοιμοι για τη Γιουνάιτεντ. Είμαστε ανακουφισμένοι, σε καλό δρόμο και ανυπομονώ για το ντέρμπι…».

Οι Reds και ο Κλοπ καλούνται να βρουν τρόπους για να θωρακιστούν αμυντικά μιας και απουσιάζει τόσο ο Αρνολντ όσο και οι Μάτιπ, Γκόμες. Ισως ο Μίλνερ παίξει στη θέση του πρώτου. Στον αντίποδα, Σάντσες, Λίντελοφ και Ρόχο είναι εκτός, ενώ Σμόλινγκ, Νταλότ, Μαρσιάλ, Νταρμιάν, Σο και ΜακΤόμινεϊ είναι αμφίβολοι. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα αποδυτήρια του Ανφιλντ. Θα βγει με τη φανέλα βασικού ο Πογκμπά ή ο Μουρίνιο θα τον κρατήσει πάλι στον πάγκο;

Οι αριθμοί λένε…
Αυτή θα είναι η 201η πρώτη συνάντηση τους, με τους Merseysiders να μετρούν 65 νίκες, τη Γιουνάιτεντ 80, ενώ 55 έληξαν ισόπαλα.

Η Γιουνάιτεντ θα επιδιώξει να κερδίσει τη Λίβερπουλ back-to-back στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά από τον Γενάρη του 2006.

Η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της με τη Μάντσεστερ στην Premier League. Μόνο το 1988 είχε φτάσει 12 ματς χωρίς τρίποντο!

Στο -16 από τη Λίβερπουλ η Μάντσεστερ πριν την παραμονή Χριστουγέννων κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Μεγαλύτερη διαφορά πριν από ντέρμπι ήταν στο -21 τον Μάρτιο του 1990.

Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα 17 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Τελευταία φορά που είχε πετύχει κάτι μοναδικό ήταν το 1990 (23 ματς).

Ο Μουρίνιο κέρδισε το 50% των εκτός έδρας αγώνων του στην Premier League στο Anfield (4/8). Το καλύτερο ποσοστό νικών μεταξύ των κόουτς με 5+ ντέρμπι στο πρωτάθλημα.

Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο δεν έχουν σκοράρει και δεν έχουν μοιράσει ασίστ σε ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ σε ντέρμπι της Premier League (συνολικά 855 λεπτά).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X