Κλήρωση της φάσης των

Κλήρωση της φάσης των “32” του Europa League: Οι «32» και το… παράξενο με τον Ολυμπιακό!

Στη Νιόν της Ελβετίας τη Δευτέρα (14:00) θα γίνει η κλήρωση των «32» του Europa League. Οι ομάδες και η… Ιντερ που δεν έχει παίξει ποτέ με Ολυμπιακό!

Σαν… Champions League το φετινό Europa και οι 32 ομάδες που θα βρεθούν στην κλήρωση της Νιόν είναι ίσως οι πιο δυνατές της τελευταία δεκαετίας. Η τελευταία στροφή τα είχε όλα, πατατράκ για τη Μίλαν και μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού, μια σούπερ παρουσία της Αϊντραχτ που ολοκλήρωσε χωρίς απώλεια και φυσικά τη Σάλτσμπουργκ που πέτυχε ξανά το 6 στα 6 και κέρδισε για 5η φορά σε οκτώ παρουσίες την πρωτιά του ομίλου. Μαζί της και η Σέλτικ που είδε τη Λειψία να κάνει… χαρακίρι και να της χαρίζει έτσι το δεύτερο εισιτήριο.

Από τον 3ο όμιλο προκρίθηκαν Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σλάβια Πράγας, από τον 4ο Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Φενέρμπαχτσε, από τον 5ο Άρσεναλ και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και από τον 6ο Μπέτις και Ολυμπιακός.

Από εκεί και ύστερα, στις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης βρέθηκαν και οι: Ντιναμό Κιέβου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λάτσιο, Τσέλσι, Σεβίλη, Κράσνονταρ, Ρεν, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Βιγιαρεάλ, Ραπίντ Βιένης, Μάλμοε. Επίσης, στη φάση των «32» θα συνεχίσουν, προερχόμενες από το Champions League, οι Μπενφίκα, Μπριζ, Γαλατασαράι, Ίντερ, Νάπολι, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βαλένθια και Βικτόρια Πλζεν.

Οσον αφορά τους Πειραιώτες, ιστορικά η κλήρωση χρωστά μία μονομαχία με την άλλη ομάδα του Μιλάνου, την Ίντερ, καθώς πρόκειται για τη μοναδική παραδοσιακά μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη με την οποία δεν έχει ποτέ παίξει! Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει «παρελθόν» με σχεδόν όλους τους υποψήφιους αντιπάλους του: άλλες πιο πρόσφατα (Τσέλσι, Άρσεναλ, Μπενφίκα, Λέβερκουζεν, Βαλένθια, Ντινάμο Ζάγκρεμπ) κι άλλες παλιότερα (Σεβίλλη, Νάπολι, Ντινάμο Κιέβου).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X