Λίβερπουλ - Νιουκάστλ: Για το ρεκόρ και τα... 100 γκολ οι Reds!

Λίβερπουλ – Νιουκάστλ: Για το ρεκόρ και τα… 100 γκολ οι Reds!

Eναρξη: 14.30, 14/09/2019
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νιουκάστλ και θέλει να συνεχίσει το απόλυτο νικών, αλλά και να πλησιάσει το ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι. Για το… 100αρι οι Reds.

Ακάθεκτη η Λίβερπουλ
Μπορεί να μην έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο η Λίβερπουλ ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και το δείχνει στις πρώτες της παρουσίες στη φετινή Premier League. Οι Reds επικράτησαν εύκολα 3-0 της Μπέρνλι στο Turf Moor, διατήρησαν το απόλυτο, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία τους έφτασαν τις 13 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα (η Σίτι έχει το ρεκόρ με 18). Πρωταγωνιστής ο Φιρμίνο με γκολ και ασίστ, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν ο εκνευρισμός του Μανέ με τον Σαλάχ. Βέβαια, αυτός ο… ανταγωνισμός κάνει και τη Λίβερπουλ ακόμα καλύτερη.

Πήρε ανάσα η Νιουκάστλ
Επρεπε να φτάσουμε στην 4η αγωνιστική για να ξεκολλήσει από το μηδέν η Γουότφορντ, η οποία έφυγε από το St James’ Park με αποτέλεσμα (1-1). Ο,τι χειρότερο, δηλαδή, για τη Νιουκάστλ, η οποία δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Τότεναμ. Ο Σαρ χάρισε τον βαθμό, με τις Καρακάξες να μένουν δεύτερο σερί ματς αήττητες και να παίρνουν ανάσα έπειτα τις δυο ήττες στις ισάριθμες πρώτες στροφές.

Λίβερπουλ vs Νιουκάστλ, οι αριθμοί του ματς

Κόντρα στη Νιουκάστλ έχει σύμμαχο την παράδοση, αφού είναι αήττητη στα 23 τελευταία εντός για την Premier League έχοντας 19 νίκες και 4 ισοπαλίες. Εχει σκοράρει σε όλα τα ματς, έχει κρατήσει 12 φορές ανέπαφη την εστία της.

Η Λίβερπουλ έχει σκοράρει 98 γκολ στην Premier League απέναντι στις Καρακάξες και αν πετύχει τουλάχιστον δυο γκολ, θα το έχει καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Λίβερπουλ θέλει να γίνει η 4η ομάδα με 14 σερί νίκες στην Premier! Eίχαν προηγηθεί οι: Αρσεναλ (14/8/2002), Μαν. Σίτι (15/8/2019) και ξανά οι Πολίτες (18/12/2019). Βέβαια, οι Reds θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα με 14 σερί νίκες που να σκοράρουν περισσότερα από ένα γκολ.

Η Νιουκάστλ έχει κερδίσει τρία από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς της Premier League, όσα είχε κερδίσει στα 24 τελευταία.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!+21

Σχολιάστε

X