Λίβερπουλ - Τότεναμ: Ραντεβού... τίτλου στο Ανφιλντ!

Λίβερπουλ – Τότεναμ: Ραντεβού… τίτλου στο Ανφιλντ!

Εναρξη: 18:30, 31/03/2019
Γήπεδο: Anfield, Λίβερπουλ

Ο δρόμος για τον τίτλο της Premier League περνά από το Ανφιλντ, όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ. Kλοπ vs Ποκετίνο και ο Γερμανός έχει το πάνω χέρι!

Βήμα τίτλου η Λίβερπουλ!
Οι Κόκκινοι πήραν ανάσες και στην επιστροφή τους στην Premier League θέλουν να μπουν δυναμικά! Η τελική ευθεία του πρωταθλήματος πλέον έχει μόνο… τελικούς για τους Reds, που βρίσκονται στο +2 από τη Σίτι, αλλά με ματς περισσότερο. Ντέρμπι με τους Σπερς την Κυριακή και η ομάδα του Κλοπ θέλει μια εκκωφαντική επιστροφή. Τι λέει η παράδοση; Η Λίβερπουλ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία της 24 ματς εντός στην Premier με την Τότεναμ (15 νίκες, 8 ισοπαλίες και 1 ήττα). Μία ήττα 0-2 τον Μάιο του 2011 με τον Κένι Νταλγκλίς. Παράλληλα, η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα τελευταία της 36 εντός έδρας ματς στην Premier. Εάν αποφύγει την ήττα θα είναι το 2ο πιο μεγάλο σερί εντός έδρας στην ιστορία μετά τα 86 της Τσέλσι το 2004 – 2008 και ενώ η Σίτι έχει 37 στο διάστημα 2010 – 2012.

Να μείνει τετράδα η Τότεναμ
Οι Σπερς έμειναν στο στόχο του Champions League, ωστόσο έχασαν το τρένο του τίτλου, έμειναν μακριά από την κορυφή και πλέον θέλουν να διατηρηθούν στην τετράδα! Το ραντεβού με το νέο γήπεδο πλησιάζει, αλλά πριν την Πάλας υπάρχει το ντέρμπι με τους Reds. Η Τότεναμ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 ματς στην Premier με την Λίβερπουλ (1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 7 ισοπαλίες). Είχε κερδίσει 4-1 στο Γουέμπλει τον Οκτώβριο του 2017. Bέβαια, είναι χωρίς νίκη στα τελευταία της τέσσερα ματς στην Premier με μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η τελευταία φορά με τέτοια αρνητικά σερί ήταν τον Φλεβάρη – Μάρτιο του 2012 με πέντε ματς μακριά από τη νίκη. Θα δώσει τη λύση ο Χάρι Κέιν; Ο αρχηγός των Σπερς έχει συμμετοχή σε τέσσερα γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις στην Premier League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ (3 γκολ και μια ασίστ).

Kλοπ vs Ποκετίνο!
Ο τεχνικός της Τότεναμ, δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Κλοπ στο Άνφιλντ σε τέσσερις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες). Η μόνη του νίκη εκτός με αντίπαλο τη Λίβερπουλ ήταν όταν εργάστηκε ως τεχνικός της Σαουθάμπτον τον Σεπτέμβριο του 2013. Τότε οι Reds είχαν προπονητή τον Μπρένταν Ρότζερς.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X