Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ: Ο Big Sam βάζει... δύσκολα στο Ανφιλντ!

Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ: Ο Big Sam βάζει… δύσκολα στο Ανφιλντ!

Εναρξη: 18.30, 27/12/2020
Γήπεδο: Ανφιλντ (παρουσία 2000 φιλάθλων)

Εντυπωσιάζει η Λίβερπουλ!

H Λίβερπουλ έκανε το καλύτερό της ματς στη φετινή Premier League, διέλυσε με 7-0 την Κρίσταλ Πάλας κι έστειλε εκκωφαντικό μήνυμα στους ανταγωνιστές της. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα (6-4-0), ξέφυγε από τους διώκτες της και θα ανοίξει περισσότερο την ψαλίδα αν κερδίσει τη Γουέστ Μπρομ.

«Μπορείτε να δείτε πως προσφέρει ένα τεράστιο πλεονέκτημα και θα ευχόμουν να το είχαν όλοι. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα έχουμε εμείς αυτό το πλεονέκτημα. Αυτό ήταν κάτι που μας έμαθε αυτή η χρονιά, να απολαμβάνουμε τα καλά πράγματα για όσο τα έχουμε, γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα ως δεδομένο. Ποτέ στην ζωή μου δεν θα πάρω ως δεδομένο ένα γεμάτο γήπεδο» τόνισε ο Κλοπ για το πλεονέκτημα της παρουσίας φιλάθλων! Οι reds, που πέρυσι επέστρεψαν στην κορυφή της Premier League είναι εδώ και τρεις συνεχόμενες σεζόν στην 1η θέση τέτοιες μέρες. Κάτι ανάλογο ουδείς άλλος έχει πετύχει στην Αγγλία.

Παράλληλα, στο «Ανφιλντ» έχει να χάσει 3,5 χρόνια για την Premier League (55-11-0), που αποτελεί το καλύτερο σερί της ιστορίας της. Αλλωστε, με τον Κλοπ στον πάγκο της μετρά 14 διαδοχικές νίκες απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Σαλάχ, για τον οποίο ο Κλοπ έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης.

Ο Άλαρνταϊς αήττητος στο Ανφιλντ στα τρία τελευταία ματς

Με το… αριστερό ο Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ, μιας και ηττήθηκε με 3-0 εντός έδρας από την Άστον Βίλα. Δύσκολο το έργο του Big Sam, μιας και η Γουέστ Μπρομ μετρά 7 βαθμούς έπειτα από 14 στροφές. Τι λένε οι αριθμοί; Καμία ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ δεν σώθηκε έχοντας λιγότερους από 8 βαθμούς έπειτα από 15 ματς. Η Μπρομ δεν έχει νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα… Ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Σαμ Αλαρντάις, ήταν ο τελευταίος που νίκησε στο «Ανφιλντ» στην Premier League (τον Απρίλιο του 2017 με την Κρίσταλ Πάλας)! Παράλληλα, παρέμεινε αήττητος στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στο γήπεδο της Λίβερπουλ

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X