Λίβερπουλ - Γουλβς: Ακάθεκτη για τον τίτλο!

Λίβερπουλ – Γουλβς: Ακάθεκτη για τον τίτλο!

Εναρξη: 17:00, 12/05/2019
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έδωσε μοναδική παράσταση κόντρα στη Λέστερ, εκτόξευσε τη διαφορά και είναι ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της Premier League. 

Ακάθεκτη για τον τίτλο η Λίβερπουλ

Εκανε σχεδόν τον τέλειο πρώτο γύρο με 17 νίκες και μια ισοπαλία, σαν αυτόν της Σίτι πρόπερσι όταν ήρθε και το πρωτάθλημα! Πως να το χάσει λοιπόν… Η Λίβερπουλ σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες, κόντρα στην εξαιρετική Λέστερ πέρασε σα σίφουνας, τη διέλυσε με 4-0 και βρέθηκε στο +13 και με ματς λιγότερο! Θέλει να πάρει τον τίτλο και το έδειξε σε όλο το Νησί! Ο Δεκέμβρης ήταν ο πιο καυτός μήνας, όμως οι Reds κατέκτησαν το Μουντιάλ συλλόγων κι εκτόξευσαν τη διαφορά από τους ανταγωνιστές στην Premier League. Η νύχτα στο King Power ήταν κατακόκκινη και ο χρόνος για την επιστροφή στην κορυφή της Αγγλίας μετρά πλέον αντίστροφα! Χριστούγεννα και Λίβερπουλ πάνε μαζί την τελευταία πενταετία, με τους «κόκκινους» μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από το Λέστερ και το 4-0 επί των «αλεπούδων» να έχουν δημιουργήσει ένα απίθανο σερί σε Boxing Day. Συγκεκριμένα μετράνε πέντε συνεχόμενες νίκες, ενώ το ακόμα πιο απίστευτο είναι πως τα γκολ είναι 15-0.

Πάλι με ανατροπή η Γουλβς
Με σπουδαία ανατροπή, η Γουλβς λύγισε τη Μάντσεστερ Σίτι (3-2 εντός) την Παρασκευή και παραμένει σε τροχιά εξάδας. Αν και βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα στο 12’, δυο φορές είδε την αντίπαλο να προηγείται, ωστόσο δεν πτοήθηκε, έμεινε πιστή στο πλάνο της και πίεσε ασφυκτικά τους «πολίτες» και στο 89΄ πήρε μια σπουδαία νίκη. Για 2η διαδοχική αγωνιστική πανηγύρισε τρίποντο με ανατροπή, ενώ παραμένει αήττητη εκτός έδρας από την 1η Σεπτεμβρίου (3-4-0).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X