Μάντσεστερ Σ. - Φούλαμ: Χωρίς φρένα η ομάδα του Πεπ!

Μάντσεστερ Σ. – Φούλαμ: Χωρίς φρένα η ομάδα του Πεπ!

Εναρξη: 21:45, 01/11/18
Γήπεδο: Etihad Stadium, Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί εντός συνόρων και επόμενος αντίπαλος στο Etihad Stadium για το Carabao Cup είναι η Φούλαμ. Εξαιρετικό το σερί που «τρέχουν» οι Πολίτες.

Ποιος θα την σταματήσει…
Ασταμάτητη η Σίτι πέρασε από το Γουέμπλεϊ, επικράτησε 1-0 της Τότεναμ και συγκατοικεί ξανά στην κορυφή με τη Λίβερπουλ. Οι Πολίτες έμειναν αήττητοι σε 16ο διαδοχικό ματς (13 νίκες) και σε αυτό το διάστημα έχουν δεχθεί μόλις έξι γκολ. Οσο για τη μάχη των πάγκων, ο Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχε την 8η νίκη του (τέταρτη σερί) κόντρα στον Ποκετίνο. Σε εξαιρετική κατάσταση η Σίτι, έχει βρει ρυθμό και τη δεδομένη στιγμή παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στο Νησί! Αλλωστε, διαθέτει την κορυφαία επίθεση, ενώ έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα, ένα εντυπωσιακό ρεκόρ που μαρτυρά την εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία.

Τι θα ήθελε περισσότερο ο Πεπ; «Αισθάνομαι ακόμα ότι έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στα μεγάλα ραντεβού γιατί αργά ή γρήγορα δεν θα κερδίσουμε». Ο λόγος; Η Σίτι έπειτα το γκολ του Μαχρέζ κόντρα στην Τότεναμ έχασε μοναδικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, δεν το κατάφερε και οι Σπερς θα μπορούσαν να είχαν αποτέλεσμα, αλλά η μπάλα στο σουτ του Λαμέλα βρήκε στο δοκάρι. Οι Πολίτες σε ένα δεκαήμερο έχουν να δώσουν τέσσερα ραντεβού, όλα στο Ετιχαντ. Υποδέχονται τη Φούλαμ για το Carabao Cup, τη Σαουθάμπτον για την Premier League, τη Σαχτάρ για το Champions League και την επόμενη Κυριακή υπάρχει το τεράστιο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Αλλωστε, η τελευταία φορά που ηττήθηκε η ομάδα του Πεπ στο πρωτάθλημα ήταν από τη Γιουνάιτεντ σε εκείνο το αλησμόνητο 3-2.

Η χειρότερη άμυνα
Η Φούλαμ είχε ένα πολύ καλό διάστημα στα τέλη Αυγούστου κι έπειτα… σιωπή. Μόλις ένα βαθμό μετρούν οι Λονδρέζοι στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και οι τέσσερις διαδοχικές ήττες τους έχουν στείλει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι εφιάλτες του άμεσου υποβιβασμού έχουν ζωντανέψει, είναι όμως αυτό το γεγονός το χειρότερο για την ομάδα του Γιοκάνοβιτς; Η Φούλαμ στην τελευταία τετράδα αγώνων έχει δεχθεί 15 γκολ, έχοντας με διαφορά τη χειρότερη άμυνα στην Premier League. Τρεις νίκες έχει στη σεζόν, οι δυο είναι για το Carabao Cup κόντρα σε Εξετερ και Μίλγουολ!

Οι αριθμοί λένε…
Στα έντεκα τελευταία ραντεβού τους, όλα για την Premier League η Σίτι είναι αήττητη με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες

Οι Πολίτες μετρούν έξι διαδοχικές επιτυχίες απέναντι στους Λονδρέζους και στις τέσσερις από αυτές δε δέχθηκαν γκολ

Στο προηγούμενο ραντεβού τους στο League Cup to 2009 στο Ετιχαντ, το ματς είχε οδηγηθεί στην παράταση (1-1) κι εκεί χρειάστηκε το γκολ του Τουρέ για να έρθει η πρόκριση για τη Σίτι

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X