Μαν. Σίτι - Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντέρμπι με... σπασμένα φρένα!

Μαν. Σίτι – Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντέρμπι με… σπασμένα φρένα!

Εναρξη: 18:30, 11/11/2018
Γήπεδο: Ετιχαντ (55.097), Μάντσεστερ

Ντέρμπι στο Μάντσεστερ, η Σίτι «τρέχει» με σπασμένα φρένα και η Γιουνάιτεντ θέλει να της βάλει… φρένο, όπως έκανε και πέρσι στο Ετιχαντ!

Mε σπασμένα φρένα…
Σε εντυπωσιακή κατάσταση η Μάντσεστερ, διέλυσε με 6-1 τη Σαουθάμπτον, εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία της Αρσεναλ και απολαμβάνει μόνη το ρετιρέ της Premier League. Αυτή, ήταν η 12η φορά κατά την οποία οι Πρωταθλητές Αγγλίας πετυχαίνουν 5+ τέρματα σε αναμέτρηση επί θητείας Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία! Ο Στέρλιγκ, απέναντι στη Σαουθάμπτον στο «Etihad», απόλαυσε το παιχνίδι, πέτυχε δυο γκολ, έδωσε ισάριθμες ασίστ, έπαιξε ξανά με απόλυτη ελευθερία. Από την περσινή σεζόν στην Premier League έχει συμμετοχή σε… 40 γκολ, με 24 τέρματα και 16 ασίστ. Το τελευταίο διάστημα η Σίτι έχει ανεβάσει μία σκάλα την ταχύτητά της, γεγονός που έφερε πέντε διαδοχικές νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, με επιθετικό απολογισμό 17 τερμάτων στο διάστημα αυτό. Αήττητη στα 17 τελευταία παιχνίδια για την Premier League, με την τελευταία ήττα να χάνεται εντός έδρας από τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός πλάνων για τον επόμενο μήνα ο άτυχος Ντε Μπρόινε (χαφ). Σε πορεία επιστροφής οι χρήσιμοι Γκουντογκάν (χαφ) και Οταμέντι (στόπερ).

Δημιουργεί σερί!
Χτίζει σερί; Η Γιουνάιτεντ μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ωστόσο τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της εξακολουθούν να υφίστανται. Με ζόρια πήρε το διπλό στο Μπόρνμουθ (2-1 με ανατροπή), με τον Ράσφορντ να τη λυτρώνει στο 92’! Μπορεί να αντέδρασε ιδανικά, αλλά στο α’ μέρος θα μπορούσε δεχθεί εύκολα τρία-τέσσερα γκολ. «Αμυντικά είμαστε απαίσιοι και αυτό πρέπει να σταματήσει», τόνισε ο Μουρίνιο, που πήρε βαθιά ανάσα μετά το πρόσφατο θετικό σερί και τη μείωση της απόστασης από την πρώτη τετράδα (-4). Μόλις 3 φορές κράτησε την εστία της ανέπαφη σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Κόντρα στη Σίτι δίνει ντέρμπι… αποδείξεων και θα παρουσιαστεί με οδηγό το περσινό 3-2 στο Ετιχαντ. Ηταν που ο Πογκμπά το πήρε πάνω του και στο καλύτερό του ματς με τα Κόκκινα οδήγησε τη Γιουνάιτεντ σε μια επική ανατροπή! Αμφίβολος ο Λουκάκου, εκτός Βαλέντσια, Φελαϊνί.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X