Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ: Στη μετά Μουρίνιο εποχή!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ: Στη μετά Μουρίνιο εποχή!

Εναρξη: 18:30, 30/12/2018
Γήπεδο: Old Trafford (74.994), Μάντσεστερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ ρίχνουν την αυλαία της 20ής αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, συνθέτουν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην ανώτατη τη τάξει αγγλική κατηγορία. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους το απόγευμα της Κυριακής (18:30) στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πορεύονται τις τελευταίες μέρες δίχως τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος απολύθηκε λίγες ώρες μετά την ήττα τους από τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» με 3-1. Εκτοτε, με τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο τους μετράνε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κόντρα σε Κάρντιφ (5-1) και Χάντερσφιλντ (3-1). Στον αντίποδα, η Μπόρνμουθ προέρχεται από βαριά εκτός έδρας ήττα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ με 5-0, πραγματοποιώντας ακόμα μία κάκιστη εμφάνιση κόντρα στους «μεγάλους».

Απελευθερωμένη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χωρίς τον Ζοσέ Μουρίνιο στην άκρη του πάγκου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει απελευθερωμένη, αρκετοί παίκτες έχουν αλλάξει ψυχολογία και παίζουν με περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση. Αυτό δείχνουν στα δύο πρώτα παιχνίδια δίχως τον Πορτογάλο τεχνικό και στις επιβλητικές νίκες με Κάρντιφ (5-1) και Χάντερσφιλντ (3-1).

Σε αυτά τα παιχνίδια στον πάγκο κάθισε ο Νορβηγός, άλλοτε επιθετικός της, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, βλέποντας τα… πρωτοκλασάτα ονόματα να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Πογκμπά θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του, δίχτυα βρήκαν ακόμα και οι Μαρσιάλ, Λίνγκαρντ και Μάτιτς, όπου όλα μοιάζουν πλέον διαφορετικά στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ.

Στα αγωνιστικά, ο Γάλλος φορ είναι αμφίβολος από το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, όπως και ο στόπερ Σμόλινγκ με τη συμμετοχή τους να κρίνεται λίγες ώρες πριν το ματς. Ο Βέλγος «μπομπερ» Λουκάκου θα απουσιάσει. Επόμενο παιχνίδι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Νιούκαστλ.

«Ζορίζεται» στα εκτός η Μπόρνμουθ
Εννέα εξόδους φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, έξι ήττες για την Μπόρνμουθ με τις τελευταίες να είναι και οι πιο… οδυνηρές! Αποκορύφωμα η τελευταία, καθώς το ταξίδι της στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ μετατράπηκε σε εφιάλτη γνωρίζοντας την ήττα με 5-0. Αυτή ήταν η 8η ήττα στα 10 τελευταία παιχνίδια.

Πριν τη… συντριβή από τα «Σπιρούνια» προηγήθηκαν οι ήττες από Γουλβς (0-2 εκτός), Μάντσεστερ Σίτι (1-3 εκτός) και Λίβερπουλ (0-4 εντός), ενώ μεσολάβησαν οι νίκες κόντρα σε Μπράιτον (2-0) και Χάντερσφιλντ (2-1) εντός έδρας. Τρίποντα που έδωσαν τόνωση στη ψυχολογία της ενόψει του δύσκολου προγράμματος με ομάδες του πάνω… διαζώματος! Στο αγωνιστικό σκέλος, θα λείψει ο σημαντικός μπακ, Φράνσις.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση
Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2018-19)
Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 0-2 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ: 1-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ: 1-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2016-17)
Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-3 (Πρέμιερ Λιγκ 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X