Μαν. Γιουνάιτεντ – Εβερτον: «Ομίχλη» στο Ολντ Τράφορντ

Μαν. Γιουνάιτεντ – Εβερτον: «Ομίχλη» στο Ολντ Τράφορντ

Εναρξη: 18:00, 28/10/2018
Γήπεδο: Old Trafford (74,994), Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ καλείται να αντιδράσει στην ήττα από τη Γιουβέντους και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Οι αριθμοί της θυμίζουν… Φαν Χάαλ, όμως σύμμαχος της κόντρα στην Εβερτον είναι η παράδοση.

Κάτι σε… Φαν Χάαλ
Ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού, ακόμα μια βραδιά απογοήτευσης για τη φετινή Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε στο Ολντ Τράφορντ με 1-0 από τη Γιουβέντους. Εφιάλτες στο θέατρο του Ονείρου; Σίγουρα ο δρόμος για τους «16» του Champions League δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Πάντως, η κατάσταση στα τελευταία ματς της Premier League είναι βελτιωμένη, νίκη με μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Νιουκάστλ, μια ανάσα από το τρίποντο στο Στάμφορντ Μπριτζ. Οπως και να χει πάντως, οι «Κόκκινοι διάβολοι» με τέσσερις νίκες σε εννέα στροφές είναι στη 10η θέση και η… ομίχλη δε φεύγει από το Ολντ Τράφορντ! Η ομάδα του Μουρίνιο έχει δεχθεί 16 γκολ, έχει αρνητικό πρόσημο στη διαφορά τερμάτων, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά έπειτα από 28 (!) χρόνια. Ο Λουκάκου, ο οποίος με τη φανέλα της Εβερτον έσπασε κάθε ρεκόρ (πρώτος σκόρερ στην Premier με 68 γκολ), στo περσινό ραντεβού κόντρα στους Toffes πέτυχε γκολ και μοίρασε ασίστ.

Βελτιωμένη
Η Εβερτον είναι στο +1 από τη Μάντσεστερ, αλλά κι αυτή αμυντικά δεν πείθει με δυο μόλις clean sheets. Ο Μάρκο Σίλβα πάντως βάζει τη σφραγίδα του, παιχνίδι με παιχνίδι είναι βελτιωμένη, κάτι που αποτυπώνεται με τρεις διαδοχικές νίκες. Βέβαια, στις εξόδους τους προβληματίζουν (μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία) και ειδικά το δρομολόγιο για το Ολντ Τράφορντ είναι εφιαλτικό. Ο λόγος; Οι Toffees δεν έχουν κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός από τον Δεκέμβριο του 2013.

Τι λένε οι αριθμοί… 

Πέντε από τα επτά τελευταία γκολ της Μάντσεστερ στην Premier League κόντρα στην Εβερτον έχουν επιτευχθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Μόνο τη σεζόν 2014-15 με τον Λουίς Φαν Χάαλ η Γιουνάιτεντ είχε λιγότερους βαθμούς (13) στις εννέα πρώτες στροφές της Premier League σε σχέση με φέτος (14).

Ο Μάρκο Σίλβα έχει μόλις μια νίκη και μια ισοπαλία σε έξι «μονομαχίες» με τον Ζοσέ Μουρίνιο σε όλες τις διοργανώσεις. Η επιτυχία ήρθε τον Γενάρη του 2017 στο League Cup με τη Χαλ.

Η Μάντσεστερ έχει 19 νίκες εντός με την Εβερτον στην Premier League, μόνο κόντρα στους Σπερς έχουν περισσότερες.

Η Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει 98 γκολ κι έχει 35 νίκες συνολικά με τους Toffees, αριθμοί μεγαλύτεροι κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X