Λάτσιο – Ιντερ: Δεν φοβάται στο «Ολίμπικο»

Λάτσιο – Ιντερ: Δεν φοβάται στο «Ολίμπικο»

 

Εναρξη: 21:30, 29/10/2018
Γήπεδο: Stadio Olimpico (70.634), Ρώμη

Στο… σβήσιμο της 10ης αγωνιστικής στην Serie A, η φορμαρισμένη Λάτσιο φιλοξενεί την Ιντερ στο «Ολίμπικο» το βράδυ της Δευτέρας (21:30). Αμφότερες προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο μεσοβδόμαδα στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις γεύτηκαν διαφορετική γεύση. Το… νέκταρ της νίκης γεύτηκε η Λάτσιο, η οποία επικράτησε 3-1 της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Ιντερ ηττήθηκε 2-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου». Τρεις σερί νίκες μετράει η Ιντερ στο «Ολίμπικο».

Αλλαξε… ρότα!
Οι δύο κολλητές εκτός έδρας αναμετρήσεις λίγο πριν τη διακοπή των εθνικών αναμετρήσεων για τον Οκτώβριο, εκείνη η ήττα 3-1 στο ντέρμπι της Ρώμης από τη Ρόμα και το βαρύ 4-1 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Γιουρόπα Λιγκ στη Γερμανία, πείσμωσαν τους παίκτες της Λάτσιο.

Δεν επέστρεψαν μόνο στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά άλλαξαν και τον τρόπο παιχνιδιού τους. Πιο προσεκτικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα, αφού στις τρεις τελευταίες νίκες δέχθηκαν μόλις ένα γκολ και αυτό στο μεσοβδόμαδα με τη Μαρσέιγ (νίκη 3-1 στη Γαλλία) για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες με 1-0 τη Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο» και 2-0 στη Πάρμα. Δίχως σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την Ιντερ και με το σκεπτικό ότι την Κυριακή (04/11) φιλοξενεί την αδύναμη ΣΠΑΛ θα επιδιώξει το δύο στα δύο με φόντο τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στη Βαρκελώνη μπήκε «στοπ»!
Από το μεσημέρι της 15ης Σεπτεμβρίου, την ήττα 1-0 στο «Σαν Σίρο» από την Πάρμα, σε ένα παιχνίδι που σπαταλούσε τη μία φάση μετά την άλλη, η Ιντερ μπήκε σε έναν δρόμο γεμάτο… νίκες! Επτά διαδοχικές νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού, με το «στοπ» να μπαίνει στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα (ήττα 2-0) στη Βαρκελώνη.

Η σημαντική απουσία του Ναϊνγκολάν στη μεσαία γραμμή φάνηκε καταλυτική, με τον Βέλγο να απουσιάζει και στο ματς με τη Λάτσιο στη Ρώμη. Στο πρόσωπο του Μπόρχα Βαλέρο βρήκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τον αντι-Ναϊνγκολάν. Στο… αχανές Ολίμπικο η Ιντερ στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της εκεί έφυγε με το διπλό, τόσο κόντρα στη Λάτσιο, όσο και κόντρα στη Ρόμα. Με τους «λατσιάλι» μετράει δύο σερί νίκες (3-1, 3-2) και μία κόντρα στη Ρόμα (3-1). Οι δύο νίκες έγιναν την περσινή χρονιά υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενός ανθρώπου που υπήρξε για χρόνια προπονητής της Ρόμα.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λάτσιο – Ιντερ: 2-3 (Serie A 2017-18)
Ιντερ – Λάτσιο: 0-0 (Serie A 2017-18)
Λάτσιο – Ιντερ: 1-3 (Serie A 2016-17)
Ιντερ – Λάτσιο: 1-2 (Κύπελλο Ιταλίας 2016-17)
Ιντερ – Λάτσιο: 3-0 (Serie A 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Σχολιάστε

X