Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ: Εκτόξευση από τα πόδια του Πογκμπά!

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ: Εκτόξευση από τα πόδια του Πογκμπά!

Εναρξη: 16:05, 24-02-2019
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ

Super Sunday για την Premier League και το ντέρμπι Μαν. Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ καθηλώνει το Νησί. Κούπα, σεντόνι, μα πάνω απ όλα… γόητρο!

Η Γιουνάιτεντ του Πογκμπά!
Στο Νησί ο Σόλσκιερ δε χάνει… Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε στην ήττα από την Παρί, έπαιξε ποδόσφαιρο ουσίας στο Στάμφορντ Μπριτζ και με κορυφαίο τον Πογκμπά (γκολ, ασίστ) επικράτησε 2-0 της Τσέλσι και βρέθηκε στους «8» του FA Cup! Στα δώδεκα ματς το αήττητο του Νορβηγού εντός συνόρων, πρώτη νίκη της Γιουνάιτεντ στην έδρα των Μπλε από το 2012 και πάει με σούπερ ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ η Μάντσεστερ. Ο Νορβηγός έχει βρει τον τρόπο, αλλά το μυστικό κρύβεται στο μυαλό και τα πόδια του Γάλλου σούπερ σταρ, του Πολ Πογκμπά! Συμμετέχοντας σε 12 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Νορβηγού προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», έχει φτάσει να σκοράρει 9 φορές και να μοιράσει 6 ασίστ, πράγμα που ανεβάζει τη συνεισφορά του στα 15 τέρματα υπέρ της ομάδας του.

Επί Μουρίνιο τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σε σύνολο 20 αγώνων είχε χριστεί σκόρερ μόλις 5 φορές και είχε 4 ασίστ. Μάλιστα, έχει καταφέρει να φτάσει σχεδόν στα διπλάσια γκολ σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αλλαγή προπονητή στη Γιουνάιτεντ, έχοντας επιδείξει και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αφού χρειάστηκε λιγότερες τελικές προσπάθειες για τα 9 τέρματα παρά για τα 5 της προηγούμενης κατάστασης… «Όλοι πλέον δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και εγώ έχω πάρει βοήθειες για να μπορώ να προσφέρω όσο περισσότερο γίνεται. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίζουμε για να κατακτούμε τίτλους, ο Όλε είναι στον πάγκο μας γιατί μπορεί να φέρει επιτυχίες και τον εμπιστευόμαστε, όπως κι αυτός εμπιστεύεται εμάς» τονίζει.

Εκτός από τον Πογκμπά υπάρχει και ο Ντε Χέα, με ένα μοναδικό, τρελό ρεκόρ, καθώς είναι σε θέση να αποκρούει το 84% των σουτ που δέχεται η Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ αποδείξεων!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στις λεπτομέρειες ήταν καλύτερη από τους Βαυαρούς το βράδυ της Τρίτης, παρ’ όλα αυτά, δεν έγινε το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να δώσει ένα μικρό αβαντάζ στο αγγλικό κλαμπ για τον επαναληπτικό στην «Allianz Arena». Ο επαναληπτικός μπορεί να περιμένει μιας και οι Κόκκινοι έχουν ντέρμπι τίτλου. Με νίκη στο Ολντ Τράφορντ παίρνουν ψυχολογία… κούπας, με στραβοπάτημα θα δώσουν συνέχεια στο απίθανο φετινό θρίλερ στην Premier League. H κόντρα κρατά χρόνια, αλλά μόλις τέσσερις φορές έχει τερματίσει πάνω από την Μάντσεστερ από την τελευταία φορά που πήρε πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ επικράτησε 3-1 τον Δεκέμβριο στο Ανφιλντ και ήταν η πρώτη έπειτα από εννέα αποτυχημένες προσπάθειες στην Premier League. Βέβαια, οι Κόκινοι με αυτό το τρίποντο… υπέγραψαν και την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο! Απέναντι στον Πογκμπά και τον Ντε Χέα, η Λίβερπουλ έχει την απίθανη τριπλέτα των Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο που έχουν ήδη 38 γκολ στη φετινή Premier League. Bέβαια, μόνο ο Μανέ έχει πετύχει ένα γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X