Μάντσεστερ Γ. - Γουότφορντ: Δεκαπέντε νίκες σε 16 αγώνες

Μάντσεστερ Γ. – Γουότφορντ: Δεκαπέντε νίκες σε 16 αγώνες

Εναρξη: 17:00, 30/03/2019
Γήπεδο: Old Trafford (75.635), Μάντσεστερ

Για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την 8η Γουότφορντ. Είναι η πρώτη από τις επτά αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Από δύο ήττες η Γιουνάιτεντ
Το 2-0 από την Αρσεναλ την περασμένη αγωνιστική, που διεξήχθη ακριβώς 20 μέρες πριν από το ματς του προσεχούς Σαββάτου, ήταν η πρώτη ήττα της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Ολε Γκούναρ Σόλσκγιερ.

Στα 12 ματς που είχαν προηγηθεί, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μετά την ήττα από την Αρσεναλ πάντως, ήρθε και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, με 2-1 από τη Γουλβς.

Στους 50 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ έχασε μόνο από τρεις ομάδες: 0-3 Τότεναμ, 0-1 Γουέστ Μπρομ, 1-2 Μάντσεστερ Σίτι.

Αρνητική παράδοση η Γουότφορντ
Η Γουότφορντ έχασε μόνο στους τρεις από τους 15 τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις: 2-1 από την Τότεναμ, 5-0 από τη Λίβερπουλ και 3-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Και τα τρία ματς ήταν εκτός έδρας.

Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε 2-1 από τη Γιουνάιτεντ, η οποία προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, αλλά τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάτιτς στο 90’.

Στα 24 από τα 28 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στην Πρέμιερ, η Γουότφορντ δέχτηκε γκολ. Στους 15 από τους 16 τελευταίους αγώνες της με την προσεχή της αντίπαλο έχασε. Μοναδική της νίκη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016, 3-1 (1-0 ημίχρονο).

Να σημειώσουμε ότι την Κυριακή 7 Απριλίου η Γουότφορντ θα αντιμετωπίσει στο «Γουέμπλεϊ» τη Γουλβς στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον το άλλο ματς).

Επιπρόσθετα στατιστικά
* Καμία από τις 17 τελευταίες συναντήσεις τους δεν έληξε ισόπαλη.
* Η Γουότφορντ βρήκε δίχτυα στους 10 από τους 12 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!
Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X