Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Δύο αντίθετοι κόσμοι

Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Δύο αντίθετοι κόσμοι

Εναρξη: 14:30, 30/03/2019
Γήπεδο: Craven Cottage (25.700), Λονδίνο

Η Πρέμιερ Λιγκ επανέρχεται στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Φούλαμ να ανοίγει την αυλαία της 32ης αγωνιστικής. Έπεσε από την κορυφή η Σίτι, έχοντας αγώνα λιγότερο καθώς δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική (εκτός έδρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ελέω κυπέλλου.

Από την άλλη η Φούλαμ συνεχίζει τις απογοητευτικές εμφανίσεις και ο δρόμος προς την Τσάμπιονσιπ γίνεται κάθε μέρα ολοένα και πιο ορατός. Μπορεί μετά από αυτό το παιχνίδι να ξεμπερδεύει με τις ομάδες του «Big 6», όμως σημάδια αντίδρασης δεν υπάρχουν.

Απόψε πρόκειται για αναμέτρηση δύο διαφορετικών κόσμων, από τη μία η αρμάδα του Πεπ διεκδικεί ότι τρόπαιο υπάρχει διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (79 γκολ) και από την άλλη η Φούλαμ με τη χειρότερη άμυνα (70 παθητικό).

Δεν υπάρχει σωτηρία για τη Φούλαμ
Καταδικασμένη φαίνεται να είναι η περίπτωση της Φούλαμ, με 11 ήττες σε 12 ματς για το 2019. Εκτός αυτού δέχεται τουλάχιστον δύο τέρματα και τα προβλήματα στην άμυνα μεγιστοποιούνται συνεχώς.

Επιστρέφει μία ενδεκάδα παικτών λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες και το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούν μετά τη διακοπή. Με τον Σκοτ Πάρκερ στον πάγκο στα 3 τελευταία ματς, έπειτα την απομάκρυνση του Ρανιέρι, δείχνει να παλεύει λίγο περισσότερο. Άλλωστε είχε και δύσκολο πρόγραμμα, έχασε με 2-1 στην έδρα της από Τσέλσι και Λίβερπουλ που τις κόντραρε αρκετά.

Όσο και να προσπαθεί να αντεπεξέλθει δεν μπορεί. Στο -13 από τη σωτηρία, με 7 αγωνιστικές να απομένουν και αυτή τη βδομάδα να αντιμετωπίζει τη Σίτι, ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να συμβιβάζεται με τον υποβιβασμό της ομάδας.

Συνέχεια στο σερί ψάχνει η Σίτι
Από εκεί που σταμάτησε θέλει να συνεχίσει η Μάντσεστερ Σίτι. Πέρασε από τα προημιτελικά του κυπέλλου, με περιπετειώδη τρόπο κόντρα στη Σουόνσι (2-0 ημίχρονο, 2-3 τελικό) ενώ πολύ πιο εύκολος ήταν ο ρόλος της απέναντι στη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ (νίκες με 2-3, 7-0).

Κόντρα στη χειρότερη άμυνα, ο Πεπ μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορες τεχνικές ώστε να «ζεστάνει» πάλι τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σε Αγγλία και Ευρώπη. Όλοι τους είναι διαθέσιμοι.

Μέσα στον Απρίλιο αντιμετωπίζει τρεις φορές την Τότεναμ, οι δύο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει το ματς που αναβλήθηκε με τη Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ καθώς και τον ημιτελικό κυπέλλου με την Μπράιτον.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X