Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ: Αγκαλιάζει το Champions League!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: Αγκαλιάζει το Champions League!

Εναρξη: 20.00, 22/07/2020
Γήπεδο: Old Trafford

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ και με νίκη θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στο Champions League! Πλησιάζουν στην παραμονή οι Λονδρέζοι.


Ολα για το Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ σε ένα από τα χειρότερα ματς της στο 2020 ηττήθηκε 3-1 από την Τσέλσι στα ημιτελικά του κυπέλλου και έχασε έναν από τους τρεις μεγάλους στόχους της. Οι αλλαγές του Σόλκσιερ δεν βοήθησαν και η Μάντσεστερ αποκλείστηκε δίκαια. Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στο αποψινό παιχνίδι με τη Γουέστ Xαμ, σε ένα από τα μεγαλύτερα ραντεβού της σεζόν, αφού με νίκη κάνει τεράστιο βήμα για την έξοδό της στο επόμενο Champions League. Ενδεχόμενο τρίποντο θα τη φέρει στο +3 από τις Αλεπούδες, ενώ θέλει και αρκετά γκολ, μιας και τη δεδομένη στιγμή έχει την ίδια διαφορά τερμάτων. Θυμίζουμε, πως οι «Κόκκινοι» στην τελευταία αγωνιστική φιλοξενούνται στο Κing Power από τη Λέστερ.

Σύμμαχος η παράδοση, μιας και η Μάντσεστερ είναι αήττητη εντός έδρας στα 11 τελευταία στην PL εναντίον της Γουέστ Χαμ (9 νίκες, 2 ισοπαλίες). Τελευταία ήττα τον Μάιο του 2007. Εξαιρετική στο Ολντ Τράφορντ, η τελευταία της ήττα ήταν την περασμένη σεζόν στο 0-2 από την Κάρντιφ.

Η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ είναι αήττητη σε 12 ματς της Premier League (8 νίκες), στο καλύτερο σερί του Νορβηγού (Δεκέμβριος του 2018-Μάρτιος 2019 πάλι 12 ματς αήττητος). Αλλωστε, μόνο ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε ένα καλύτερο αήττητο σερί στη Γιουνάιτεντ από τότε που ο Σερ Άλεξ έφυγε το 2013 (25 παιχνίδια). Κι όμως ο Ντε Χέα που δέχθηκε έντονη κριτική για τα σοβαρά λάθη στον ημιτελικό με την Τσέλσι χρειάζεται ένα clean sheet για να ξεπεράσει τα 112 του Πέτερ Σμάιχελ και να γίνει ο κορυφαίος της Γιουνάιτεντ σε αυτό το κομμάτι. Mαρσιάλ και Γκρίνγουντ επιστρέφουν στο βασικό σχήμα, με τον Γάλλο να έχει σκοράρει πέντε φορές στα τρία τελευταία εντός.

Mαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Γουίλιαμς, Μάτιτς, Πογκμπά, Γκρίνγουντ, Μπρ. Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Πολύ κοντά στην παραμονή η Γουέστ Χαμ

Mε εμφατική εμφάνιση επικράτησε 3-1 της Γουότφορντ στο Λονδίνο κι έκανε τεράστιο βήμα παραμονής. Τα Σφυριά έκαναν από τα καλύτερα φετινά ματς, μπήκαν δυνατά και πέτυχαν γρήγορα τρία γκολ. Εχει καλύτερη διαφορά τερματων από τους ανταγωνιστές της, ενώ με ένα βαθμό θα έχει εξασφαλίσει σίγουρα τη σωτηρία της. Ο κόουτς Μόγιες δεν έχει καταφέρει να νικήσει ως φιλοξενούμενος στο «Ολντ Τράφορντ» (3 ισοπαλίες, 9 ήττες)! Τα Σφυριά έχουν νικήσει δυο από τα τρία τελευταία ματς με τη Γιουνάιτεντ, περισσότερες νίκες από όσες είχαν κάνει στα προηγούμενα 19. Στο ματς του πρώτου γύρου οι Λονδρέζοι είχαν επικρατήσει 2-0 στο London Stadium και αν κερδίσουν σήμερα, τότε θα είναι η πρώτη φορά από τη σεζόν 2006-07 που έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τζόνσον, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν, Νομπλ, Φορνάλς, Αντόνιο

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X