Νιουκάστλ - Λίβερπουλ: Ο τίτλος περνά από το St James' Park!

Νιουκάστλ – Λίβερπουλ: Ο τίτλος περνά από το St James’ Park!

Εναρξη: 21:45, 04/05/2019
Γήπεδο: St James’ Park, Νιουκάστλ

Ο τίτλος περνά από το St James’ Park για τη Λίβερπουλ, αφού μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανή στη μάχη του πρωταθλήματος της Premier League.

Ξέρει τον τρόπο η Νιουκάστλ
Η Νιουκάστλ έδειξε στο πιο κρίσιμο μονοπάτι της Premier League πως πατάει σωστά και με καθοδηγητή τον Ράφα Μπενίτεθ έβγαλε από πάνω της κάθε υποψία υποβιβασμού! Τρία ματς αήττητη και θέλει να κλείσει τη σεζόν ιδανικά, με ένα μεγάλο τρίποντο κόντρα στους Reds. Αλλωστε, έχει σύμμαχο την παράδοση, αφού στα επτά τελευταία εντός έδρας ραντεβού για την Premier League, μετρά 4 νίκες, δυο ισοπαλίες, αλλά και ένα εφιαλτικό 0-6 τον Απρίλιο του 2013. Παράλληλα, οι Καρακάξες έχουν κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσαν Μάη, σκοράροντας 13 γκολ, ενώ δέχθηκαν μόλις ένα! Θα κόψει ο Ράφα τις ελπίδες τίτλου των Reds; Σε πέντε ραντεβού πάντως δεν έχει κερδίσει ποτέ, έχοντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες!

Μονόδρομος για Λίβερπουλ η νίκη
Η Λίβερπουλ καλείται να ξεπεράσει άμεσα το εφιαλτικό βράδυ του Καμπ Νόου, να στρέψει το βλέμμα της στην Premier League και να συνεχίσει να μάχεται για το πρωτάθλημα! Μπορεί να είναι πίσω ένα βαθμό από τους Πολίτες, ωστόσο δυο στροφές πριν το τέλος όλα μπορούν να συμβούν. Δύσκολο ταξίδι στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, αλλά οι Reds ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν στο Νησί. Η Λίβερπουλ έχει νικήσει στα δυο τελευταία ματς τη Νιουκάστλ για την Premier League, αλλά δεν την έχει κερδίσει ποτέ τρεις σερί από τον Μάιο του 2009. Βέβαια, οι Καρακάξες ξέρουν να της κάνουν ζημιές και το γεγονός αυτό το μαρτυρούν οι δέκα εκτός έδρας ήττες. Μόνο από Γιουνάιτεντ (16), Τσέλσι (14) και Τότεναμ (12) έχει περισσότερες. Το αήττητο πάντως έχει φτάσει τα 15 ματς, ενώ η Λίβερπουλ έχει επτά διαδοχικές νίκες, έχοντας βρει δίχτυα 20 φορές, ενώ δέχθηκε μόλις πέντε γκολ σε αυτό το διάστημα!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X