Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σ.: Χωρίς... φρένο στην επίθεση η Σίτι!

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σ.: Χωρίς… φρένο στην επίθεση η Σίτι!

Εναρξη: 22:00, 29/01/2019
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ, Νιουκάστλ

Ωρα για Premier League και η Νιουκάστλ του Ράφα Μπενίτεθ υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη επιθετικά ομάδα, τη Μάντσεστερ Σίτι. 

Δύσκολη αποστολή στο Σεντ Τζέιμς Παρκ για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φιλοξενείται από τη Νιουκάστλ. Οι Πολίτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση,  έχοντας πετύχει 29 γκολ, ενώ δεν έχουν δεχθεί κανένα από τις 3 Ιανουαρίου (2-1 με Λίβερπουλ).

Η Σίτι έχει σκοράρει 33 φορές σε μία σειρά 8 σερί νικών αλλά η Νιουκάστλ έχει κρατήσει μικρά σκορ στις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο. Μόνο ένα από τα τελευταία τέσσερα ματς είχε παραπάνω από τρία γκολ και ενώ είναι πέντε φορές στο Σεν Τζέιμς Παρκ που ξεπεράστηκε αυτός ο αριθμός.

Καίγεται η Νιουκάστλ
Η Νιουκάστλ βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού με την πειστική νίκη της με 3-0 επί της Κάρντιφ. Στην συνέχεια έχασε 2-0 στο Κύπελλο από την Γουότφορντ παρότι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι προπονητής που έχει κάνει την διαφορά στις, καρακάξες, αλλά δεν έχει βάθος στο ρόστερ του.

Ο Μπενίτεθ επίσης ποτέ δεν ψάχνει για δικαιολογίες ακόμα και σε δύσκολες βραδιές με αρνητικά αποτελέσματα. Ειδικά με ομάδες όπως η Σίτι η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να μην είναι το σκορ μεγάλο. Το πλάνο του Ισπανού οδήγησε την Σίτι να σκοράρει μόνο μία φορά στο α’ μέρος σε τέσσερις αγώνες με εκείνον στον πάγκο της Νιουκάστλ.

Ο Ζεσούς οδηγεί τη Μάντσεστερ Σίτι
Η Σίτι από την πλευρά της έχει να ανταποκριθεί σε πολλές διοργανώσεις. Έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου EFL έχοντας συντρίψει την Μπέρνλι με 5-0, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Ζέσους, Σίλβα, Ντε Μπρόινε και Αγουέρο. Ο Ζέσους έδειξε και στις δηλώσεις του το πόσο καλά νιώθει αγωνιστικά έχοντας σκοράρει το όγδοο γκολ του σε πέντε ματς. Από την άλλη ο Αγουέρο έχει καλή παράδοση με τη Νιουκάστλ. Έχει σκοράρει 10 γκολ σε 8 ματς με την συγκεκριμένη αντίπαλο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X