Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Κακή παράδοση των Λονδρέζων

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Κακή παράδοση των Λονδρέζων

Εναρξη: 22:00, 21/10/2019
Γήπεδο: Bramall Lane (Sheffield)

Δύσκολη αποστολή για την Άρσεναλ, η οποία φιλοξενείται στο Bramall Lane από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Κακή περάδοση για τις «Λεπίδες». 

Η Σέφιλντ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 από τη Γουότφορντ, αν και σε αρκετές περιπτώσεις στάθηκε τυχερή. Οι «Λεπίδες» είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον γκολκίπερ Χέντερσον, ο οποίος με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν.  Ο τεχνικός Γουάιλντερ αισιοδοξεί για την ομάδα του, η οποία πάντως ηττήθηκε και στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Σε καλό μομέντουμ η Άρσεναλ

Ο Νταβίντ Λουίζ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους Λονδρέζους κι έδωσε τη νίκη 1-0 στην Άρσεναλ κόντρα στην Μπόρνμουθ στο Emirates! Οι Κανονιέρηδες βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, τρέχουν αήττητο σερί των 8 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (5-3-0). «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο προπονητής Εμερι. Ωστόσο, η ομάδα του πήρε μόλις 4 νίκες στις 17 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της στο πρωτάθλημα (4-5-8). Κακή η παράδοση για τους Λονδρέζους, Από το 1991 έχει να νικήσει εκτός τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η Αρσεναλ, σε επίπεδο πρωταθλήματος, αφού από τότε μετρά τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Γκιμαράες για το Europa League. O Λακαζέτ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στα πλάνα του Ουνάι Έμερι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X