Premier League: Ποιος θα πάρει το χρυσό παπούτσι;

Premier League: Ποιος θα πάρει το χρυσό παπούτσι;

Μετά από ένα εντυπωσιακό φίνις στην… κούρσα για το Χρυσό Παπούτσι έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιος θα είναι ο φετινός top σκόρερ της Premier League. Η λίστα είναι μεγάλη και το Νησί αγωνιά…

 

Ο άσος της Τότεναμ Χάρι Κέιν θα ανακτήσει τα πρωτεία που είχε το 2016 και το 2017; Ο σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ θα κάνει ακόμα μια εντυπωσιακή σεζόν; Ο Αιγύπτιος το 2018 είχε βρεθεί με αβαντάζ έναντι των άλλων διεκδικητών, όμως στο τέλος φτάσαμε σε μία ισοβαθμία τριών παικτών για τον τίτλο με 22 γκολ ο καθένας. Ο συμπαίκτης του Σάντιο Μανέ είναι ο ένας βασικός του αντίπαλος, όπως και ο άσος της Άρσεναλ, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. H Premier League στα καλύτερά της…

Ποιος θα πάρει το Χρυσό Παπούτσι στην Premier League

«Για μένα σημαίνει πολλά», είπε ο Ομπαμεγιάνγκ που έχει κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στη Bundesliga με τη Ντόρτμουντ. «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό. Το να μοιράζομαι το βραβείο με τον Μανέ και Σαλάχ. Εκπροσωπούμε την Αφρική και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι για την ήπειρό μας», σχολίασε ακόμα.

Μετά από 18 μήνες στην Άρσεναλ ο 30χρονος Ομπαμεγιάνγκ εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Πρόσθεσε πως «είναι πάντα μία σκληρή μάχη όταν παίζεις ένα παιχνίδι εδώ στην Αγγλία. Πρέπει να είσαι έτοιμος ψυχολογικά και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Αυτή ήταν η πιο σημαντική αλλαγή για μένα από τότε που ήρθα από την Γερμανία. Θεωρώ ότι πήγα καλά στους πρώτους έξι μήνες και τώρα έχω μία ολόκληρη σεζόν. Ελπίζω πως θα πάω καλύτερα του χρόνου».

Ο Ράσφορντ είναι έτοιμος για την πρόκληση;
Ο άσος της Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο είχε κατακτήσει το Χρυσό Παπούτσι το 2015. Ο συμπαίκτης του Ραχίμ Στέρλινγκ με 17 γκολ το προηγούμενο διάστημα είναι κι αυτός στους υποψήφιους. Ο Τζέιμι Βάρντι των 18 γκολ είναι στα φαβορί, τη στιγμή που ενώ ο Κέιν είχε μείνει στα 17 μετά τους τραυματισμούς του αλλά παρόλα αυτά επανήλθε για την μεγάλη “μάχη” του “Χρυσού Παπουτσιού”. Στη λίστα βρίσκεται και ο Ράσφορντ της Γιουνάιτεντ. Ο 21χρονος άσος που είχε πιο δυναμικό ρόλο επί θητείας Σόλκιερ, με τον Νορβηγό να αντικαθιστά τον Μουρίνιο, υπέγραψε ένα μεγάλο συμβόλαιο με πολλές υποσχέσεις!

Ο Ράσφορντ επισήμανε πως η «Γιουνάιτεντ ήταν τα πάντα στην ζωή μου από την στιγμή που πρωτοπήγα στην ομάδα στα επτά. Η ομάδα με διαμόρφωσε τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο. Είναι για μένα το πιο μεγάλο προνόμιο να φοράρω αυτό την φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Σόλσκιερ και το επιτελείο για όλα όσα έκαναν για μένα. Είναι ένα εξαιρετικό επιτελείο, από το οποίο έμαθα πολλά και συνεχίζω να προοδεύω για το επόμενο επίπεδο. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου και να για να βρεθεί ξανά εκεί που πρέπει και χαρίσουμε πάλι επιτυχίες στον κόσμο μας. Επιτυχίες που αξίζει να έχει».

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X