Τότεναμ - Μπράιτον: Το απόλυτο στο Tottenham Hotspur!

Τότεναμ – Μπράιτον: Το απόλυτο στο Tottenham Hotspur!

Εναρξη:21.45, 23/04/2019

Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium, Λονδίνο

Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να λυγίσει ξανά τη Σίτι, υποδέχεται τη Μπράιτον και με νίκη θα κάνει ακόμα ένα βήμα για να τσεκάρει το εισιτήριο για το Champions League.

Τότεναμ φουλ για τετράδα
Αυτή τη φορά η Τότεναμ βρήκε απέναντί της έναν εντυπωσιακό Εντερσον, οι Ερικσεν, Σον δεν μπόρεσαν ποτέ να παραβιάσουν την εστία του και μοιραία ήρθε η ήττα από τη Σίτι. Λίγες ημέρες μετά την απίθανη πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, οι Λονδρέζοι υποδέχονται τη Μπράιτον και φιλοδοξούν να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την τετράδα. Σύμμαχός τους η παράδοση, μιας και μετρούν επτά νίκες στα δέκα τελευταία ραντεβού, ενώ μόλις μια φορά δεν έχουν βρει δίχτυα απέναντι στους Bluebirds! Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ μετρούν στο υπερσύγχρονο οι Σπερς. Πάντως ήταν το πρώτο ματς της Τότεναμ που δε σκόραρε από τη στιγμή που παρουσιάστηκε χωρίς τον Χάρι Κέιν, αφού είχαν προηγηθεί επτά τέρματα.

Ολα για την παραμονή η Μπράιτον
Η Μπράιτον έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε διαδοχικών ηττών σε όλες τις διοργανώσεις, αφού απέσπασε λευκή εκτός έδρας ισοπαλία από τη Γουλβς. Οι Bluebirds άντεξαν την πίεση των Λύκων, πήραν το βαθμό και βρέθηκαν στο +3 από την Κάρντιφ και μάλιστα με ματς λίγοτερο. Μικρό βήμα παραμονής, αν και ο προβληματισμός είναι έντονος, αφού όσο δεν σκοράρουν δεν… κερδίζουν! Μόλις μια νίκη απέναντι στους Λονδρέζους στα δέκα πιο πρόσφατα ραντεβού τους, ωστόσο θα παρουσιαστούν χωρίς άγχος!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X