Τότεναμ – Λίβερπουλ: Ο Κλοπ πήρε τον αέρα του Μουρίνιο!

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Ο Κλοπ πήρε τον αέρα του Μουρίνιο!

Εναρξη: 19:30, 01/11/2019
Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium (London)

Τότεναμ vs Λίβερπουλ, με τους Σπερς χωρίς τον Κέιν και τους Reds με σύμμαχο το αήττητο και την κορυφή της Premier League. 

Κλοπ vs Μουρίνιο

Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ ή αλλιώς Ζοσέ Μουρίνιο εναντίον Γιούργκεν Κλοπ. Οι δυο τους θα μονομαχήσουν για 11η φορά στους πάγκους! Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι-Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και πλέον… Τότεναμ-Λίβερπουλ. Γιούργκεν Κλοπ και Ζοσέ Μουρίνιο είναι παλιοί γνώριμοι και η μεταξύ τους μονομαχία στο Λονδίνο θα είναι η ενδέκατη στην καριέρα τους. Στις προηγούμενες δέκα, ο Γερμανός μετρά τέσσερις νίκες, άλλα τόσα ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ δύο φορές επικράτησε ο Πορτογάλος. Δύο νίκες, όμως, που δεν είχαν κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα.

Λίβερπουλ για το το ρεκόρ!

Aπίθανη στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ, καλπάζει ολοταχώς για τον τίτλο: καθάρισε στο… ρελαντί τη μαχητική Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0 εντός έδρας) στην πρώτη της υποχρέωση για το 2020 και συμπλήρωσε πλέον 37 ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα (32-5-0)!

Οι 58 βαθμοί στα πρώτα 20 ματς της σεζόν φέρνουν την Λίβερπουλ μπροστά από το πιο προσεχές ρεκόρ που μπορεί να σημειώσει. Να ξεπεράσει την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδίολα από τη σεζόν 2017/18, όποτε και στο πρώτο μισό έπιασε τους 59 βαθμούς. Για να το καταφέρει, λοιπόν, χρειάζεται τη νίκη στο άκρως απαιτητικό παιχνίδι στην έδρα της Τότεναμ το βράδυ του Σαββάτου (11/1, 19:30). Ακόμα και με τον βαθμό της ισοπαλίας, βέβαια, θα έχει προσθέσει το όνομα της στην κορυφαία επίδοση, έστω και πλάι σε αυτό των Πολιτών.

Η Τότεναμ στο κρίσιμο τεστ με τη φορμαρισμένη Σαουθάμπτον ηττήθηκε 1-0 εκτός και ξεκίνησε με το… αριστερό το 2020. Για μια ακόμα φορά βρέθηκε να χάνει από νωρίς (17’), ενώ τώρα δεν κατάφερε να αντιδράσει. Δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα σε 11 αναμετρήσεις με ομάδες που βρίσκονται στο Top-6 της βαθμολογίας (0-3-8)! Επίσης, έχει καταφέρει μόλις δύο φορές να κρατήσει το μηδέν παθητικό!«Σας είπα ότι η Λίβερπουλ θα πάρει το πρωτάθλημα κι αυτό ήταν περίπου πριν τρεις μήνες. Δεν είναι έκπληξη για μένα η κατάσταση που βρίσκονται. Τελεία. Είναι η καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση και θα αρκεστώ σε αυτό. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς να παίξουμε απέναντί τους. Θα θέλαμε εννοείται να ήμασταν πιο πλήρεις, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και πρέπει να τα αποδεχθούμε» τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο που ξέρει πως δεν υπάρχουν περιθώρια. Βέβαια, η ομάδα του παρουσιαστεί χωρίς τον τραυματία Κέιν. Η Τότεναμ στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς τον ηγέτη της είχε μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, πετυχαίνοντας μόλις 4 γκολ!

Τότεναμ – Λίβερπουλ, πρόσφατη παράδοση:

Τότεναμ – Λίβερπουλ  1-2

Τότεναμ – Λίβερπουλ  4-1

Τότεναμ – Λίβερπουλ  1-1

Τότεναμ – Λίβερπουλ  0-0

Τότεναμ – Λίβερπουλ  0-3

Τότεναμ – Λίβερπουλ  0-5

Τότεναμ – Λίβερπουλ  2-1

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X