Τότεναμ - Γουότφορντ: Χωρίς περιθώρια οι Spurs!

Τότεναμ – Γουότφορντ: Χωρίς περιθώρια οι Spurs!

Έναρξη: 17:00, 19/10/2019
Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium (London)

Η Τότεναμ υποδέχεται τη Γουόφορντ και η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δυο ομάδες. Χωρίς τρίποντο στη φετινή Premier οι Χόρνετς. 

Νίκη ψυχολογίας η Τότεναμ
Αποκλεισμός σοκ από την Κόλτσεστερ, σοκαριστική επτάρα από τη Μπάγερν, εικόνα διάλυσης απέναντι στη Μπράιτον. Η Τότεναμ είναι σε κρίση και αναζητούνται φρέσκες ιδέες για να βγει από το αδιέξοδο! Oι Σπερς έχουν μαζεμένα πολλά προβλήματα και η διακοπή του πρωταθλήματος θα δείξει αν τα έχει αφήσει πίσω της. Οι Σπερς υποδέχονται την Γουότφορντ και η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουν να κρατήσουν επαφή με τις πρώτες θέσεις. Το κλίμα δεν είναι ιδανικό, ωστόσο οι Λονδρέζοι θέλουν νίκη ψυχολογίας, μιας και ακολουθεί το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League.

Σε αδιέξοδο η Γουότφορντ, παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας μόλις τρεις ισοπαλίες στη φετινή Premier League. H διακοπή ήρθε την ιδανική στιγμή και απομένει να δούμε, αν οι Χόρνετς βρήκαν λύσεις κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.

Τότεναμ – Γουότφορντ, οι αριθμοί 

Η Γουότφορντ έχει κερδίσει ένα από τα 12 ματς της Premier Leagueμε τους Σπερς έχοντας 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Η νίκη είχε έρθει στο Vicarage Road τον Σεπτέμβριο του 2018.

– Από το 2-1 με Άρσεναλ τον Γενάρη του 2017 η Γουότφορντ έχει χάσει 16 σερί ματς στην Premier Leagueμε ομάδες της Big Six, έχοντας βάλει 9 γκολ και έχοντας δεχθεί 53.

– Η Τότεναμ έχει χάσει τα περισσότερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις του 2019 από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League(17). Η τελευταία φορά που έχασαν παραπάνω ματς ήταν 19 το 2008.

– Οι Σπερς έχουν κερδίσει έξι από τα εννιά ματς της Premier League εντός από τότε που πήγαν στο στάδιο Tottenham Hotspur: 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Σε αυτά τα ματς είναι και τα τρία από τα τέσσερα ματς τους αυτό το διάστημα.

– Η Γουότφορντ είναι χωρίς νίκη μετά από οκτώ ματς της Premier φέτος (3 ισοπαλίες και 5 ήττες). Μόνο το 2006-2007 (10) και το 1984-85 (9) είχαν πιο μεγάλο σερί στο πρωτάθλημα.

– Η Τότεναμ έχει χάσει πέντε από τα τελευταία 33 ματς της Premier Leagueμε ομάδες που ξεκινάνε από τις κάτω θέσεις της βαθμολογίας: 23 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Οι πέντε αυτές ήττες ήρθαν από ομάδες που ξεκινάνε με Γ, Γουέστ Χαμ, Γουίγκαν και Γουέστ Μπρομ τρεις.

– Η Γουότφορντ έχει σκοράρει μόνο τέσσερα γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, όμως θα έπρεπε να είχε βάλει 11 βάση ευκαιριών. Είναι η πιο μεγάλη διαφορά στην κατηγορία με γκολ και γκολ που έπρεπε να μπουν (7).

– Ο Σον δεν έχει σκοράρει με καμία άλλη αντίπαλο περισσότερα γκολ απ’ ότι έχει κάνει με την Γουότφορντ: πέντε όσα έβαλε με Μπόρνμουθ και Πάλας. Ο διεθνής άσος είναι επίσης ο τοπ σκόρερ της ομάδας του στο νέο στάδιο με πέντε τέρματα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X