Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι: Μάχη επιβίωσης χωρίς τον Πίρσον!

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι: Μάχη επιβίωσης χωρίς τον Πίρσον!

Εναρξη: 20.00, 21/07/2020
Γήπεδο: Vicarage Road

Μάχη επιβίωσης δίνει στο Vicarage Road η Γουότφορντ κόντρα στη Σίτι που θέλει… ξέσπασμα μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Απολύθηκε ο Πίρσον, δίνει μάχη η Γουότφορντ

Σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της σεζόν, η Γουότφορντ παρουσιάστηκε ασυνεπής και ηττήθηκε 3-1 στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ. H διοίκηση της ομάδας απέλυσε τον προπονητή της, Νάιτζελ Πίρσον, ενώ μένουν δυο αγωνιστικές για το τέλος. H απόφαση πάρθηκε αμέσως μετά την ήττα από τα «Σφυριά» και διάδοχος του Πίρσον για τα ματς με τη Σίτι και την Άρσεναλ θα είναι ο πρώην μέσος της ομάδας, Χέιντεν Μούλινς. Ο Πίρσον είχε αναλάβει την ομάδα τον Δεκέμβριο, ενώ έγινε ο τρίτος που απολύθηκε από τον σύλλογο αυτή τη σεζόν. Στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο ακολουθούν δυο μεγάλα ματς, με Μάντσεστερ Σίτι εντός και Άρσεναλ εκτός έδρας.

Στο Vicarage Road οι Χόρνετς δείχνουν ένα καλύτερο πρόσωπο, μιας και στα πέντε τελευταία παιχνίδια μετρούν τρεις νίκες. Βέβαια, όλα αυτά με τον Πίρσον στον πάγκο της (είχε αναλάβει τον Δεκέμβριο), ενώ στα δέκα τελευταία μόνο μια φορά δεν βρήκε δίχτυα.

Να ξεπεράσει τον αποκλεισμό η Μάντσεστερ Σίτι

«Δεν ήμασταν καλοί. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο όπως παρουσιαστήκαμε στο δεύτερο. Τη στιγμή που έπρεπε να παίξουμε καλά, δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Δεν ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό το ματς όπως είμαστε για άλλα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Ξέραμε πως θα παίξει η Άρσεναλ. Ξέραμε ότι θα έχει πέντε στην άμυνα με καλό πρέσινγκ, όμως εμείς δεν ήμασταν καλοί για να το αντιμετωπίσουμε. Εκείνοι έπαιξαν έτσι και με τη Λίβερπουλ, το ξέραμε, αλλά δεν μπορέσαμε…» ήταν τα λόγια του Πεπ μετά τον αποκλεισμό από την ΄Αρσεναλ στον ημιτελικό κυπέλλου. Οι Πολίτες ηττήθηκαν 2-0 «πληρώνοντας» τα αμυντικά τους κενά.

Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και ο Γκουαρδιόλα επιθυμεί δυο νίκες στα ισάριθμα ματς μέχρι το τέλος. Σίγουρα θα δώσει ανάσες σε βασικούς, ελπίζοντας να δει θετική εικόνα. Συμμαχος η παράδοση για τη Σίτι, αφού στα δυο τελευταία ραντεβού σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει διαλύσει τη Γουότφορντ με 8-0 και 6-0 αντίστοιχα. Παράλληλα, έχει κερδίσει τα 12 τελευταία με τους Χόρνετς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 46 τέρματα, ενώ δέχθηκε μόλις έξι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X